Mihai Stoica s-a dat de gol pe Facebook? Unde se afla acesta, cu toate că a fost testat pozitiv cu Covid-19. Fanii și-au dat seama imediat

Marian Cărăvan 22.09.2020, 18:18
Mihai Stoica s-a dat de gol pe Facebook? Unde se afla acesta, cu toate că a fost testat pozitiv cu Covid-19. Fanii și-au dat seama imediat

Mihai Stoica s-a aflat pe lista destul de lungă a celor de la FCSB infectați cu noul coronavirus. Directorul sportiv al roș-albaștrilor a dorit să comunice fanilor FCSB că s-a vindecat de Covid-19, dar postarea sa a stârnit controverse. Unde se afla acesta, cu toate că a fost testat pozitiv. Fanii și-au dat seama imediat.

S-a dat Mihai Stoica de gol pe Facebook? Unde se afla oficialul FCSB. Ce au remarcat fanii

Mihai Stoica a fost testat pozitiv marți, 8 septembrie, alături de antrenorul cu portarii Marius Popa și de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti. El nu a mai mers de pe 10 septembrie la baza de pregătire a echipei antrenate de Toni Petrea.

După câteva zile în care a stat în izolare și a reacționat prin diverse postări pe rețelele de socializare, Mihai Stoica a ținut să le transmită fanilor că e bine. Însă noua sa postare a stârnit controverse. Un detaliu pare să-l fi dat de gol.

Mihai Stoica a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare într-o mașină, imaginea fiind însoțită de mesajul: „BACK. Doar în mașină fără mască.”

La aceeași postare, Mihai Stoica a lăsat și un comentariu interpretabil, care poate fi citit mai jos:

Totul ok, dar un detaliu pare să-l dea de gol pe reprezentantul FCSB. Reflexia din lentilele ochelarilor de soare arată că MM era în trafic, nu într-o curte, așa cum se poate citi din comentariul său.

Orice persoană infectată cu noul coronavirus trebuie să aibă două teste negative consecutive pentru a putea ieși din izolare.

 

Promisiunea lui Mihai Stoica după victoria din Serbia

FCSB a avut parte de un meci nebun în Serbia, în turul 2 preliminar al Europa League. Cu lotul decimat de coronavirus, FCSB a avut doar 14 jucători valizi și-a încropit o echipă cu care a abordat meciul contra celor de la Backa Topola. După calificarea decisă la loviturile de departajare, Mihai Stoica a avut o postare „războinică” pe Facebook.

„Promit în fața întregii suflări roș-albastre că – după ce voi învinge acest virus parșiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile – mă voi reîntoarce în funcția în care am obținut cele mai mari performanțe ale unul club românesc după 1989 și voi apăra această echipă tânără, talentată și iubită de milioane de români! Copii, m-ați convins, nu vă mai las singuri câte zile voi avea în această viață!!!”, a postat Meme Stoica săptămâna trecută.

FCSB are o listă lungă de infectați cu coronavirus. Pe lângă antrenorul principal Toni Petrea și alte persoane din staff, sunt zece jucători infectați cu noul coronavirus. Iată cine are coronavirus la FCSB:

*Ovidiu Kurti (kinetoterapeut);
*Marius Popa (antrenor de portari);
*Anton Petrea (antrenor principal);
*Thomas Neubert  (preparator fizic);
*Horea Codorean (preparator fizic);
*Sorin Cristof (kinetoterapeut);
*Bogdan Stoica (analist video);
*Marius Ianuli (team-manager);
*Mihai Stoica (director sportiv);
*Andrei Miron (fundaș central);
*Darius Olaru (mijlocaș central);
*Florin Tănase (mijlocaș);
*Iulian Cristea (fundaș central);
*Andrei Vlad (portar);
*Ovidiu Popescu (mijlocaș);
*Ionuț Vînă (mijocaș);
*Sergiu Buș (atacant);
*Andrei Pandele (mijlocaș);
*Alexandru Buziuc (atacant).

 

Urmăriți Impact.ro și pe