Mihai Stoica, prima reacție după demisia antrenorului Toni Petrea. „El rămâne la FCSB”

Sorin Barbu 25.07.2022, 15:21
Mihai Stoica, prima reacție după demisia antrenorului Toni Petrea. „El rămâne la FCSB”

FCSB „trăiește” periculos, cu doar patru zile înaintea meciului cu Saburtalo din Europa Conference League. Antrenorul principal și-a dat demisia, iar Gigi Becali spune că a fost luat prin surprindere de plecarea lui Toni Petrea și a dezvăluit că nu are altă soluție. Au existat zvonuri că un alt membru important din staff ar vrea să renunțe, dar Mihai Stoica a negat această informație.

Mihai Stoica a negat demisia unui om important din staff

FCSB a început foarte rău acest sezon, în care planurile lui Gigi Becali erau foarte mari. A pierdut cu Saburtalo, în prima manșă din turul 2 din Europa Conference League, dar a fost învinsă și de Rapid, în Giulești, cu 2-0, în etapa a doua din Superligă.

La finalul partidei, Toni Petrea a dat de înțeles că este tentat să plece, iar după câteva ore l-a sunat pe patron și-a dat demisia. A fost o dimineață agitată la FCSB și chiar s-a zvonit că preparatorul fizic german, Thomas Neubert, și-a anunțat și el plecarea. Mihai Stoica a reacționat rapid, cu un mesaj pe rețelele sociale.

„Apropo de minciunile care inundă acum presa online, indiferent de cine va fi noul antrenor, Thomas Neubert rămâne cu noi!”, a transmis oficialul vicecampioanei.

Gigi Becali, tentat să-i propună postul de antrenor lui Nicolae Dică

Gigi Becali este presat să aducă urgent un antrenor principal. Joi, FCSB are un meci foarte important, iar dacă trece de Saburtalo își asigură 500.000 de euro. Afaceristul din Pipera a dezvăluit care sunt antrenorii pe care îi are pe listă, iar Nicolae Dică pare în „pole position”.

„Am zis că ar fi bine să vină un antrenor până joi. Eu știu că ne vom califica și ar fi bine să înceapă noul antrenor cu o victorie. Leo Grozavu e bun antrenor, dar înjură jucătorii și nu pot să permit asta. Nu pot să bag pe cineva care să-i înjure pe oameni. Nici ciobanii mei n-au voie să înjure la stână.

E o variantă Dică, e om cuminte. Cu Dică aș putea să lucrez toată viața. Și cu Petrea pot să lucrez toată viața. O să vedem acum”, a declarat Gigi Becali.

Nicolae Dică a mai antrenat FCSB în perioada iunie 2017 – decembrie 2018. El a condus echipa în 80 de meciuri oficiale, a obținut 46 de victorii, 18 remize și a suferit 16 eșecuri.

Urmăriți Impact.ro și pe