Mihai Stoica, anunț supriză: FCSB a solicitat oficial să joace în „Ghencea” meciul cu CFR Cluj. „Oferim dublu față de cât plătim pe Arena Națională”

Sorin Barbu 06.05.2022, 10:12
Mihai Stoica, anunț supriză: FCSB a solicitat oficial să joace în „Ghencea” meciul cu CFR Cluj. „Oferim dublu față de cât plătim pe Arena Națională”

Gigi Becali își dorește foarte tare ca FCSB să joace în „Ghencea” partida cu CFR Cluj, iar Mihai Stoica a dezvăluit că s-a făcut deja o cerere oficială. Documentul a fost trimis la CSA Steaua cu executor judecătoresc! Managerul general al echipei a dezvăluit că roș-albaștrii sunt gata să plătească o sumă foarte mare ca să poată închiria stadionul de o sută de milioane de euro.

FCSB a solicitat oficial să joace pe stadionul din Ghencea meciul cu CFR Cluj

Continuă „telenovela” stadionului Ghencea. Oficialii clubului CSA Steaua, susținuți chiar de ministrul Vasile Dîncu, nu vor să închirieze arena pe care joacă formația din Liga 2. Oficialii FCSB au o problemă foarte mare. În București nu au găsit niciun stadion care să găzduiască partida cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Primăria Capitalei a închiriat „Arena Națională”, pentru un eveniment muzical, iar „Arcul de Triumf” și „Giulești” sunt prea mici, în condițiile în care cererea de bilete este foarte mare.

Gigi Becali a făcut scandal la televizor când a auzit că FCSB va trebui să joace la Buzău, iar Mihai Stoica a dezvăluit că a trimis o adresă oficială prin care solicită să închirieze stadionul din Ghencea.

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională. Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo.

Cine are curaj să refuze şi semnează asta… eu i-am spus lui Gigi «eu nu cred că o să răspundă», tocmai de aia am trimis cu executori judecătoreşti”, a dezvăluit managerul general al FCSB în direct la Orange Sport.

Mihai Stoica-manager general FCSB

Mihai Stoica amenință cu plângeri penale

Mihai Stoica a dezvăluit și ce se va întâmpla dacă CSA Steaua nu va răspunde acestei solicitări oficiale.

„Plângere penală, indiscutabil. Toată lumea, absolut toată lumea, spune că trebuie să jucăm acolo, pentru că e un bun făcut din banii noştri, un stadion făcut din bani publici, şi cineva nu vrea?

De ce? Că ne-am legitimat noi, ar vedea toată lumea cine e Steaua cu adevărat. Că ne-am duce şi am umple stadionul acesta cu orice echipă.

Eu ştiu, nu cred, ştiu cum am umplut Arena Naţională la început, lumea ar veni ca să arate că e stelist, că ţine cu FCSB şi FCSB e Steaua, e stadionul lui. Oricine!”, a mai spus oficialul formației.

Construcția stadionului Steaua a costat aproape o sută de milioane de euro

FCSB se află pe locul doi la două puncte de liderul CFR Cluj, iar până la finalul sezonului mai sunt de disputat trei etape.

Urmăriți Impact.ro și pe