Mihai Stoica a anunțat prima achiziție de la FCSB. „Este un fel de Roberto Carlos de picior drept”.

Sorin Barbu 29.04.2022, 14:54
Mihai Stoica a anunțat prima achiziție de la FCSB. „Este un fel de Roberto Carlos de picior drept”.

FCSB își face deja strategia pentru sezonul viitor, deși mai sunt patru etape din acest play-off. Managerul general al echipei a dezvăluit că unul dintre favoriții lui Gigi Becali este întoarce la echipă. Mihai Stoica a explicat cine este „Roberto Carlos de picior drept”.

FCSB îl aduce acasă pe favoritul patronului Gigi Becali

FCSB se află pe locul doi în Liga 1, la două puncte de liderul CFR Cluj, dar indiferent de rezultatul bătăliei pentru titlu, un jucător va ajunge sigur la trupa finanțată de Gigi Becali. Managerul general a anunțat că Alexandru Pantea se va întoarce la FCSB. Este vorba de un jucător. împrumutat la FC Hermannstadt, care evoluează pe postul de fundaș stânga, un post pe care Toni Petrea îi are acum pe Risto Radunovic și Sorin Șerban, în condițiile în care Ionuț Panțîru este accidentat de mai multă vreme.

„Îl văd luptându-se din vară pentru un loc de titular la noi. Îl văd foarte bine pe copil. Nu l-am văzut o dată să joace un meci slab la Hermannstadt. Da, vorbesc cu el. E genul lui Roberto Carlos de picior drept. Nu ţine cont de adversar, nu are emoţii, e «înţepat»”, a declarat managerul general al FCSB.

Mihai Stoica l-a urmărit cu atenție pe Pantea în acest sezon la formația care se află pe locul doi în Liga 2 și a identificat unde mai de lucrat.

„Încă mai are probleme de poziţionare, probleme… Dar astea vin cu timpul, ai nevoie de repere. E puţin cam euforic, aşa, are impresia că ajunge primul la minge, dar se face jucător. E născut în 2003, are deja câteva meciuri la noi şi are un campionat în Liga 2”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Alexandru Pantea, în tricoul lui FC Hermannstadt cu numărul 98

Alexandru Pantea are 18 ani și jumătate și l-a impresionat pe Gigi Becali într-un meci cu Dinamo, câștigat de FCSB cu 3-0. „Există jucători care pot evolua la echipa mare de la 16-17 ani. Nu am văzut până acum așa ceva, poate doar la Mirel Rădoi. Al doilea e Pantea”, a declarat patronul de la FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe