Mihai Petre, dezvăluiri din culisele show-ului Români Au Talent de la PRO TV! Ce surprize aduce sezonul 10

Diana Radu 07.02.2020, 17:43
Mihai Petre, dezvăluiri din culisele show-ului Români Au Talent de la PRO TV! Ce surprize aduce sezonul 10

Emisiunea ”Românii au talent” revine pe micile ecrane vineri seară, 7 februarie, de la ora 20:30 cu sezonul numărul 10, care se anunță a fi unul plin de surprize. Unul dintre jurați, și anume Mihai Petre a făcut câteva dezvăluiri din culisele show-ului de la PRO TV cu privire la momentele concurenților.

 Mihai Petre, despre noul sezon Românii au talent: ”Un sezon de nota 10 va fi, garantez!”

Cel mai iubit show de talente, Românii au talent, va difuza astăzi, 7 februarie, prima ediție a sezonului 10. Producătorii postului de televiziune pe care va fi difuzat (PRO TV), au anunțat că va fi un sezon presărat cu momente încărcate emoțional, ireale și nemaivăzute. Așa cum v-ați obișnuit din juriu vor face parte: Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre, care se declară entuziasmat și dornic să jurizeze numere uimitoare.

”Un sezon de nota 10 va fi, garantez! Deja simt energia, abia am intrat, colegii sunt pregătiți, echipa plină de energie, suntem gata!”, a declarat Mihai Petre. De asemenea, juratul a mai declarat că abia așteaptă să fie surprins de noii concurenți: ”Românii au talent, e un lucru dovedit de atâția ani. Întotdeuna vin deschis și aștept să mă surprindă. Nu am nicio așteptare, dar sunt sigur că voi fi umit…urmează un 10 perfect”.

mihai petre, romanii au talent, jurat
Mihai Petre, despre noul sezon Românii au talent

Noutatea care va fi adusă odată cu noul sezon al show-ului Românii au talent constă în faptul că fiecare jurat va avea opțiunea de a apăsa de două ori pe butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și care vor fi propulsați direct în etapa semifinalelor. Aceeași regulă se aplică și pentru Smiley și Pavel Bartoș.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

Românii au talent este o franciză marca Got Talent, ce a ajuns pentru prima dată în România în februarie 2011, atunci când a făcut recorduri de audiență. Fanii sunt în delir și se declară nerăbdători cu privire la debutul celui de-al zecelea sezon al uneia din cele mai apreciate emisiuni de talente din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI