Mihai Petre a dat-o de gol pe Andra! Cum a fost surprinsă artista, în culisele emisiunii Românii Au Talent de la PRO TV

Juratul emisiunii de talente de la PRO TV a oferit detalii surprinzătoare despre colega lui de la PRO TV. Mihai Petre a spus lucruri neștiute până la ora actuală, despre lucrurile care se petrec în culisele de la Românii au Talent. Acesta a vorbit și despre Andra, oferind cele mai sincere declarații, cu prilejul celui mai nou interviu acordat.

Mihai Petre a dat-o de gol pe Andra! Cum a fost surprinsă artista, în culisele emisiunii Românii Au Talent de la PRO TV

Mihai Petre a oferit detalii neștiute despre colegii săi de la PRO TV. Cunoscutul coregraf și profesor de dans s-a văzut de multe ori pus în situații neașteptate, alături de colegii săi. Atunci când nu jurizează momentele de diverstisment pregătite de concurenți, cei din echipa Românii au Talent se simt ca-n familie și sunt foarte deschiși unii cu alții.

Mihai Petre a dat-o de gol pe Andra! Cum a fost surprinsă artista, în culisele emisiunii Românii Au Talent de la PRO TV

Mihai Petre și-a dat de gol colega de emisiune. Juratul a spus ce se întâmplă în culisele Românii au Talent

Așa se face că Mihai Petre cunoaște, spre exemplu, și detalii nebănuite despre preferințele gastronomice ale Andrei. Telespectatorii au ocazia să îi vadă doar în anumite ipostaze. Dar pentru că petrec foarte mult timp împreună, atunci când se află prin țară, odată cu preselecțiile, aceștia ajung să formeze prietenii foarte frumoase.

Cântăreața preferă să mănânce preparate tradiționale românești când se află pe platoul de filmare. Pentru că alimentația este foarte importantă, soția lui Cătălin Măruță nu neglijează acest aspect. Nu mulți știu că artista este și o mare amatoare de dulciuri, și adesea își “îndulcește” colegii prin astfel de gesturi.

“Noi comandăm în cabine și deseori ne întâlnim să gustăm unii de la alții. Eu sunt în cabină cu Andi și, dacă vrem ceva mai greu, mergem la Pavel și Smiley. Florin, de obicei, mănâncă tradițional. Andra… e o drăguță! Ea mereu aduce dulciurile. Când ceva nu a mers bine la un număr, ea scoate rapid o ciocolată.”, a povestit Mihai Petre, într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.

Cea mai nouă ediție a show-ului poate fi urmărită și-n această vineri, de la 20:30, pe PRO TV. Sezonul 10 din Românii au Talent este prezentat de Smiley și Pavel Bartoș. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite duo-uri ale micului ecran.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI