Mihai Morar a scos peste 100.000 de euro din cont. Pe ce s-au dus banii celebrului prezentator

Anca Manolica 01.09.2022, 13:25

De ani buni, Mihai Morar se bucură de multă popularitate pe TV, la radio, cât și în mediul online. Vedeta de la Radio ZU nu duce lipsă de proiecte, în urmă cu mai bine de un an punând bazele unui podcast de mare succes, unde a avut mulți invitați cu povești interesante de viață. Așadar, banii par să nu fie o problemă pentru el, mai ales că, recent, acesta a făcut o achiziție de lux superbă, la care mulți ar visa.

Pe ce a cheltuit Mihai Morar peste 100.000 de euro

Mihai Morar, cu siguranță, este unul dintre cei mai de succes oameni de radio și televiziune din România. Ambițios, un bun profesionist și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, crainicul de la Radio ZU a muncit zi de zi pentru a ajunge unde este astăzi. Motiv pentru care este răsplătit pe măsură.

Cu toate acestea, Mihai Morar a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața de familie, cât și în privința achizițiilor sale mai mult sau mai puțin luxoase. Însă, cum pasiunea rămâne pasiune, orice s-ar întâmpla, el caută să își hrănească din plin această latură. Iar una dintre marile sale plăceri, pe lângă radio, sunt mașinile.

Ce mașină de lux și-a cumpărat Mihai Morar

Recent, fotoreporterii playtech-impact.ro l-au surprins pe colegul de platou al lui Daniel Buzdugan cu noua sa mașină de lux, pe străzile Capitalei, plecând de la birou spre casă. Acesta este proprietarul unui superb Mercedes-Benz G-Class negru. În versiunea G 500, prețul bolidului pornește de la 111.480 de euro, iar un senzațional G 63 AMG costă cel puțin 147.460 de euro.

Mihai Morar conduce un bolid de lux
Mihai Morar conduce un bolid de lux

Din imaginile surprise de paparazzi, ne dăm seama că gazda podcastului de pe Youtube „Fain și Simplu” nu se uită la bani atunci când vine vorba de pasiuni și confort. De altfel, mașina este extrem de spațioasă, cât să încapă familia sa numeroasă.

„Intr-o zi, poate, masina asta, singura masina cu forme perfecte de pe Pamant, va fi a mea. Poate… Dar stiu sigur ca o sa ii spun “Baby”. Nu o sa o scot din „Baby”. Petru ca, asa am citit eu cand eram copil intr-o carte de povesti, atunci cand te intâlnesti cu o fiara in salabaticie, e obligatoriu sa ii vorbesti frumos. Si, pana la urma, doar cu alint poti imblanzi mandria. In fine, Baby, nu uita, tu vei fi a mea”, scria Mihai Morar pe 5 martie 2019, pe pagina sa de Facebook, în descrierea unei fotografii cu modelul G 500

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...