Mihai Mitoșeru, băgat de urgență în operație. A fost la un pas să-și piardă viața

Mihai Mitoșeru, băgat de urgență în operație. A fost la un pas să-și piardă viața

Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență în cursul zilei de azi, 2 iulie. Prezentatorul TV s-a prezentat la spital pentru un simplu consult, însă medicii au descoperit o afecțiune pentru care l-au băgat imediat în sala de operație. Acesta a fost la un pas de a-și pierde viața.

Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Ce a pățit prezentatorul TV?

Medicii l-au operat de urgență pe Mihai Mitoșeru azi, după ce acesta s-a prezentat la spital pentru un simplu consult. Prezentatorul TV habar nu avea cu ce problemă de sănătate gravă se confrunta. Medicii au mai spus că acesta a fost la un pas de moarte.

Prezentatorul a fost la un control de varice și nici prin cap nu i-ar fi trecut că situația este atât de gravă încât să ajungă pe masa de operație. Mihai Mitroșeru trece prin clipe cumplite fiind operat chiar în aceste clipe și informat despre riscul crescut de deces, potrivit Spynews.

mihai mitoseru, operatie, spital

Mihai Mitoșeru, operat de urgență. Ce a pățit prezentatorul TV?. Sursă foto: Spynews

Termenul de varice nu-i este străin lui Mihai Mitroșeru. Tatăl fostei sale soții a suferit de boala a varicelor și a murit din această cauză. Momentan nu se știu alte detalii despre cum a decurs operația sau despre starea de sănătate a acestuia.

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi, după o relație de 13 ani. Cei doi au luat-o pe drumuri separate de anul trecut. Motivul pentru care au luat această decizie a fost rutina, iar prezentatorul emisiunii ”Se strigă darul” de la Kanal D a fost nemulțumit de faptul că își doreau lucruri diferite, dar a recunoscut și că și el s-a oprit să mai lupte pentru iubirea lor.

„Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”, a declarat Mihai Mitoșeru într-un interviu mai vechi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI