Mihai Găinușă, cuvinte dure despre Șerban Huidu. A spus adevărul despre fostul coleg la TV

Ioana Bucur 17.12.2021, 17:12
Mihai Găinușă, cuvinte dure despre Șerban Huidu. A spus adevărul despre fostul coleg la TV

Formau una dintre cele mai cunoscute și apreciate perechi de pe micul ecran. Săptămână de săptămână, fanii „Cronica Cârcotașilor” le așteptau cu nerăbdare schimburile fabuloase de replici. Despărțirea lor a fost un șoc pentru cei care îi admirau, iar întrebările oamenilor au rămas fără răspuns. Acum, Mihai Găinușă a avut de spus câteva cuvinte grele despre Șerban Huidu, fostul său coleg.

Fostul „Cârcotaș” nu uită

Pentru mulți dintre vechii fani ai emisiunii, „Cronica Cârcotașilor” înseamnă, chiar și astăzi, Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Cei doi prezentatori erau nedespărțiți, pe plan profesional, și tocmai de aceea, anunțul „despărțirii” a fost un șoc uriaș pentru fanii show-ului ce vânează bâlbele de la TV. Anii au trecut, iar securea războiului se pare că nu a fost încă îngropată.

Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mihai Găinușă a acceptat una dintre cele mai „periculoase” provocări de la „La Măruță”: sinceritatea sau pedeapsa sosurilor iuți. Cum era de așteptat, întrebările vedetei Pro TV nu au fost deloc simple, însă fostul „Cârcotaș” nu s-a ferit de răspunsuri.

Provocat să dea trei „nume care nu au ce căuta în TV sau radio”, Găinușă a spus: Andreea Mantea, Andreea Tonciu, și Mirela Vaida. Rugat să îl caracterizeze, în trei cuvinte, pe Florin Călinescu, cel din trecut, pe când lucra cu el, dar și din prezent.:

„Trecut: talentat, bun organizator și arogant. Prezent: arogant, și mai arogant și mai puțin talentat”, a spus el.

Mihai Gainusa, cuvinte dure despre Serban Huidu
Mihai Găinușă, la emisiunea lui Cătălin Măruță

Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu

Florin Salam, Adi Minune și Vali Vijelie nu se vor număra niciodată printre invitații emisiunii sale de la radio. Dacă ar trebui să-și aleagă un coleh de muncă pentru următorii cinci ani, dintre Diana Șoșoacă, Oana Zăvoranu sau Mircea Badea, „în cazul în care ar trebui să salvezi planeta”, Mihai Găinușă a spus că „Mircea Badea ar fi singurul care m-aș putea înțelege”.

Discuția a atins și un punct sensibil. „Spune trei defecte ale lui Șerban Huidu”, a fost provocarea primită de la echipa lui Cătălin Măruță.

„Arogant, neparolist și coleric”, a spus Mihai Găinușă despre fostul său coleg de la Prima TV.

În urma unor materiale scrise despre ei, Mihai Găinușă a fost contactat de: „Dan Negru și Traian Băsescu, care este un domn”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...