Mihai Gâdea nu se aștepta la asta din partea soției. Va resimți lovitura în plin

Mihai Gâdea și partenera lui de viață au suferit o lovitură. Prezentatorul nu se aștepta la așa ceva din partea soției lui. Totodată, pierderile înregistrate cel mai probabil s-au resimțit din plin. Moderatorul de la Antena 3 este însurat cu Agatha Kundri și au împreună o fiică, pe Karina Maisha.

Mihai Gâdea nu se aștepta la asta din partea soției. Va resimți lovitura în plin

În familia lui Mihai Gâdea s-au înregistrat pierderi financiare substanțiale. Soția acestuia, care lucrează alături de sora ei la o grădiniță particulară, înființată de către cele două, au avut profituri pe minus, în anul 2019. Totul după ce profitul companiei lor parcă a explodat și a fost de trei ori mai mare în 2018, față de anul 2017. Însă, la finele anului trecut au avut pierderi foarte mari. Lovitura financiară e una însemnată pentru moderatorul de la Antena 3 și Agatha Kundri.

Mihai Gâdea nu se aștepta la asta din partea soției. Va resimți lovitura în plin

Soția lui Mihai Gâdea și sora ei, Naomi, au suferit pierderi financiare foarte mari în 2019 la grădinița lor privată

Potrivit celor de la bugetul.ro, afacerea familiei Gâdea a fost nu foarte profitabilă în 2019. De aceea, grădinița particulară înființată în anul 2011 de către cele două surori a avut pierderi însemnate de aproximativ 10.000 de euro, adică suma de 48.051 de lei. Soția lui Mihai Gâdea a raportat toate acestea în declarațiile de la Fisc și așa s-a aflat despre respectiva lovitură.

Datele oferite public autorităților de specialitate mai arată că pierderile au fost urmate după un an în care avuseseră câștiguri de 20.000 de euro. Totuși, s-a prăbușit în doar un an de zile, suferind o daună atât de mare. Grădinița particulară pe care soția prezentatorului de televiziune o deține în Capitală este o afacere de familie, fiind ajutată și de sora ei, Naomi Memete. Mai este cunoscut și că Agatha Kundri este la bază de meserie sociolog. De aceea, în cadrul grădiniței lor a avut acest rol, cel de sociolog al instituției destinată copiilor, după cum era dezvăluit în urmă cu câțiva ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI