Mihai Gâdea a devenit acționar la Antena 3. Cât deţine prezentatorul TV din companie

Ioana Bucur 22.06.2022, 10:42
Mihai Gâdea a devenit acționar la Antena 3. Cât deţine prezentatorul TV din companie

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai postului de televiziune tocmai și-a asumat un nou rol, unul foarte important. S-a aflat recent că Mihai Gâdea a devenit acționar la Antena 3. Cât deține prezentatorul TV din companie și cum arată acum structura acționarilor din firmă.

Mihai Gâdea este acum acționar la Antena 3

Celebrul prezentator, pe care telespectatorii Antena 3 îl urmăresc de ani buni pe micul ecran, la fiecare ediție „Sinteza Zilei”, tocmai a făcut un pas uriaș în cariera sa, asumându-și un nou rol important în compania cu care colaborează: Mihai Gâdea a devenit acționar la Antena 3.

Vedeta postului a devenit acționar la televiziunea la care lucrează, după ce a preluat 10% din capitalul companiei Antena 3 SA, operatorul postului TV omonim, în urma transferului dreptului de proprietate asupra unei cote de 10% din acțiunile firmei de la Corina Voiculescu, anterior cel mai mare acționar al Antena 3, scrie Profit.ro.

În prezent, structura acționariatului Antena 3 SA este:

  • Camelia Voiculescu – 40,622881%,
  • Corina Voiculescu – 36,341102%,
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României – 13,036017%,
  • Mihai Gâdea – 10%

Nu este singurul rol pe care Mihai Gâdea îl joacă în spatele camerelor de filmat. Din anul 2010, el este administrator al companiei.

Potrivit sursei citate, Antena 3 SA a încheiat anul trecut cu un profit net de 8,1 milioane lei, în scădere cu circa 43% față de cel din 2020, la venituri totale de 74,7 milioane lei, cu 8,6% sub încasările din anul anterior, și cu un număr mediu de 172 de angajați (225 în 2020).

Mihai Gâdea a devenit acționar la Antena 3. Cât deţine prezentatorul TV din companie
Mihai Gâdea

Prezentatorul, un tată mândru

Mihai Gâdea este și un familist convins și un tată devotat. În primăvara acestui an, fiica sa, Karina, i-a dat un motiv de mândrie. În luna mai, tânăra pasionată de artă și modă s-a lansat în muzică.

Karina urmează cursurile unei prestigioase universități din Italia, PoliModa, acolo unde studiază creative art. Însă puțini știau că tânăra iubește muzica. Prezentatorul de la Antena 3 a împărtășit atunci cu urmăritorii săi noua realizare fiicei sale.

„Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! ‘START’ este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris prezentatorul pe Facebook.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...