Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, declarație emoționantă pentru soție. Mesajul l-a impresionat și pe Alex Velea: “Bucălat romantic!”

Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, mesaj emoționant pentru soție

Actor apreciat de public, bărbat împlinit! Așa se poate declara Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las Fierbinți, care recent a luat prin surprindere pe toată lumea cu mesajul emoționant pe care l-a postat pe o rețea de socializare. Actorul de la PRO TV i-a făcut o declarație specială Cătălinei, soția sa, cu care formează un cuplu de mai bine de două decenii. Vorbele lui au ajuns la sufletul fanilor!

Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, postare emoționantă

Mihai Bobonete sau Bobiță din Las Fierbinți, așa cum este el cunoscut publicului, a reușit să surprindă pe toată lumea prin ultima sa postare de pe instagram! Se știe că este plin de umor, însă acum fanii i-au cunoscut și latura sensibilă.

Actorul și-a deschis sufletul și a scris câteva vorbe emoționante pentru Cătălina, femeia cu care împarte și bune și rele de ani buni. S-a împlinit un deceniu de când cei doi au devenit soț și soție și mai bine de două decenii de la primul lor dans.

Timpul a trecut, iar Cătălina și Mihai au reușit să-și construiască un cămin unit și o familie frumoasă. Momentul aniversar a fost marcat cum se cuvine de îndrăgitul actor de la PRO TV.

“La 10 ani de la cununie, la doi copii minunați de atunci încoace si la 24 de ani de cand am dansat primul nostru blues in cantina internatului… Cu inima deschisa ca sa mi se vada tot sufletul meu de dromader, iti spun sincer ca Te iubesc mai mult ca niciodata si pana cand moartea ne va desparti.”, a notat Bobonete pe instagram.

Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, a luat prin surprindere pe toată lumea. Puțini îi cunoșteau latura sensibilă

Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, a luat prin surprindere pe toată lumea

Ce a comentat Alex Velea la imaginea postată de actorul de la PRO TV

Imaginea postată de Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las Fierbinți, a strâns peste 8700 de aprecieri și numeroase mesaje. Alex Velea se regăsește printre cei care au lăsat comentariu la poză.

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, s-au cunoscut în urmă cu 24 de ani. Mesaj emoționant la ceas aniversar

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, s-au cunoscut în urmă cu 24 de ani

“Ce frumos ai zis, bucălat romantic ce ești!”, i-a scris Velea lui Bobonete, iar explicația actorului nu a întârziat să apară: “Oltean… Deh!”.

Mesaje de felicitări au curs pe bandă rulantă pentru Mihai Bobonete și partenera lui de viață.

“Fericire multă să aveți, sunteți minunați!”

“La mulți ani sănătoși și fericiți!”

“Frumos spus!”, a mai scris cineva.