Mihai Bobonete, bătut într-un taxi în Capitală: “A venit cu o bâtă de baseball. Deschide că îţi sparg geamul”

Cristian Cojocaru 12.06.2021, 16:15
Mihai Bobonete, bătut într-un taxi în Capitală: “A venit cu o bâtă de baseball. Deschide că îţi sparg geamul”

În cadrul podcastului său, Mihai Bobonete a povestit cum a fost bătut într-un taxi din Capitală. Comediantul purta un dialog cu Octavian Strunilă și și-a adus aminte de episodul amuzant din viața sa.

Mihai Bobonete a fost bătut într-un taxi

Mihai Bobonete a povestit în timp ce se afla cu Octavian Strunilă despre incidentul care a avut loc în centrul Bucureștiului, chiar într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi de către tineri. În cadrul podcastului său ”Da bravo”, Bobonete a relatat cum scandalul dintre taximetrist și ei doi, a început în momentul în care au ieșit din respectivul club.

Ei au fost refuzați de către șofer, pentru că destinația acestuia era diferită de cea unde voiau ei să ajungă. Actorii au luat un alt taxi, iar pentru a se răzbuna, Strunilă a depus o reclamație la dispecer. Nu mult a trecut până când cei doi au fost reperați în trafic de supăratul taximetrist, trezindu-se cu el lângă geam și cu o bâtă de baseball.

„Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT (n.r. numărul de la mașină) n-a vrut să ne ia.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutaților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla” povesteau cei doi în cadrul podcastului.

bobonete bătut taxi
Mihai Bobonete si Octavian Strunila au povestit despre amuzanta intamplare

”Deschide că îți sparg geamul!”

Șoferul agresiv i-a spus taximetristului care îi ducea pe cei doi:  ”Deschide că îți sparg geamul!”. Bobonete a afirmat că l-a ”bătut cu bâta pe geam”.

”Ai avut că era Dacia, e mică, nu poți să îți iei avânt. Nu ne-am lăsat și am zis că mergem la poliție. Și ăia ne-au zis că nu e jurisdicția lor, că bătaia a fost în altă parte. Și eu am zis că nu mă interesează, că noi ne-am luat bătaie și că vreau să se rezolve. Eh, ne-au băgat într-o dubă de poliție, ca pe infractori, și ne-au dus la altă secție. Acolo mi-am pierdut căciula!”, povestea Bobonete.

După ce au ajuns la cealalată secție, Strunilă a povestit că scriau ”cu un ochi” declarațiile, din cauza faptului că erau abia veniți din club.

”Ne-a dus la secția care trebuia și ne-a pus să scriem declarația. Și noi scriam cu un ochi, că venisem din club, adrenalina ne scăzuse. Am întrebat: Nu putem să renunțăm? Și ni s-a zis: Nu putem, v-am dat număr. De acolo, când am ieșit, ne-am dus din nou în centru. Am fost nevoiți să luăm din nou un taxi”, a povestit Strunilă.

Urmăriți Impact.ro și pe