Mihai Bendeac a dat vestea mult așteptată de fani. Proiectul în care urmează să se implice i-a surprins pe mulți

Anca Manolica 07.02.2023, 10:58

Mihai Bendeac a dat vestea mult așteptată de fani. Actorul a vorbit despre noul proiect în care va fi angrenat, unul care sigur va fi pe placul celor care îl urmăresc de ani de zile. Merge la Pro TV așa cum a părut să dea de înțeles, în urmă cu câteva zile, sau este vorba despre altceva? Mulți au fost surprinși să afle!

Mihai Bendeac a făcut marele anunţ

Îndrăgitul actor a dispărut brusc din proiectul de la Antena 1 anul trecut, fără a oferi vreo explicație fanilor săi. Mihai Bendeac s-a aflat vreme de aproape 12 sezoane la masa juriului iUmor, astfel că nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că acesta va fi înlocuit.

Dar s-a întâmplat și de atunci comediantul nu și-a mai făcut apariția pe micile ecrane și nici nu a vorbit despre o posibilă revenire la televizor. Dar iată că atunci când fanii lui se așteptau mai puțin, Mihai Bendeac posta duminică, 5 februarie, o fotografie pe rețelele sociale cu logo-ul de la Pro TV, din care toată lumea a înțeles că va face o schimbare importantă.

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac spunea în cadrul unui podcast despre faptul că a fost contactat în mai multe rânduri de producătorii de la Pro TV, dar de fiecare dată a exclus posibilitatea de a apărea la postul concurent. El spunea că nu ar putea niciodată să fie „el” acolo.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

În ce proiect urmează să se implice

Cu toate acestea, în urma tuturor rumorilor apărute în ultimele două zile, fostul jurat de la iUmor a venit și a făcut un alt anunț. Acesta le-a dezvăluit fanilor săi că are mari planuri pe viitor. Are de gând să lanseze un nou film și să transforme celebrul serial „Băieți de oraș” într-un lungmetraj de succes, după ce termină proiectul unui alt film în care este angrenat în prezent.

„A photo by @micutzustandup Promit că, după ce termin filmul la care lucrez acum, fac “Băieți de oraș – The Movie”. Munca noastră și personajele acelea merită asta.”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

Serialul Băieți de oraș a fost difuzat pe Antena 1 vreme de doi ani (2016 -2018) și a fost un real succes chiar și mult timp după. Scenariul a fost scris de Mihai Bendeac, iar personajele principale ale serialului de comedie erau: Roby Roberto (Mihai Bendeac), Malone (Vlad Drăgulin), Gina Felea (Anca Dinicu), Renata (Doina Teodoru) și Dorian (Micutzu).

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...