EXCLUSIV

Mihai Albu iubește din nou: ”Îi voi da numele meu și viitoarei soții, vor fi două domnițe Albu!”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 05.08.2021, 17:51

Mihai Albu, celebrul designer de Cartea Recordurilor, iubește cu patos, la nouă ani de la divorțul de Iulia Albu, jurat la emisiunea ”Splash! Vedete la apă!” (Antena 1). Acesta ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre viitoarea soție, care îi va purta numele de familie: ”Vor fi două domnițe Albu. Nu am de ce să o întreb pe Iulia, dacă este de acord, este numele meu”, ne-a declarat Mihai Albu, care se pregătește de un weekend romantic, la malul mării.

Mihai Albu iubește din nou: ”Îi voi da numele meu și viitoarei soții, vor fi două domnițe Albu!”

Mihai și Iulia Albu au divorțat în 2012, după un mariaj presărat, la final, cu scandaluri de pomină:

Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei, povestea celebrul designer, la PRO TV, imediat după ce a redevenit burlac.

Mihai Albu iubește din nou
Iulia Albu, fosta soție a designerului

”Sper ca viitoarea soție să nu vină acasă cu găini”!

La 9 ani de la despărțirea de soție, Mihai Albu iubește din nou:

Am avut câteva relații, după divorț, unele nu au mers, eu am și obligații, am o fiică, o mamă de care trebuie să am grijă, sunt ocupat cu atelierul de încălțăminte, nu este ușor pentru femeia care stă lângă mine. Acum iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Sper doar ca viitoarea soție să nu-mi vină cu găini în casă, nu vreau să o iau de la început cu circul. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume, ne-a declarat Mihai Albu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Va petrece un weekend romantic la hotelul lui Cristi Borcea, din Olimp

Mihai Albu muncește din greu, ca să mențină atelierul de încălțăminte pe linia de plutire, căci în pandemie vânzările au fost doar la limita supraviețuirii. Dar tot și-a programat un weekend romantic, la mare, cu actuala parteneră de viață. Și unde altundeva ar putea fi tratat ca un prinț, dacă nu chiar la hotelul din Olimp al nașilor lui, Mihaela și Cristi Borcea:

Iulia nu și-a respectat nașii, așa cum se cuvine, a uitat câte au făcut ei pentru noi. Sper ca viitoarea soție să îi respecte, căci, înainte de a fi nașii mei și ai fiicei mele, sunt niște oameni sufletiști, care sar să te ajute la nevoie, ne-a mai mărturisit Mihai Albu.

Mihai Albu iubește din nou
Cristi și Mihaela Borcea, nașii de botez ai micuței Mikaela, fiica lui Mihai Albu

Își adoră fiica, pe Mikaela: ”Este atrasă de desen”

Mihai este fericit că Iulia i-a lăsat fiica trei săptămâni, vara aceasta, timp în care Mikaela l-a însoțit la tenis, marea pasiune a designerului, dar și la locul de muncă, la cochetul lui atelier de încălțăminte:

Fiica mea este atrasă de desen, de design, poate îmi va călca pe urme, în profesie. Vedem ce meserie va alege, orice va face o voi susține. Este un copil frumos și bun, care învață foarte bine, ni s-a mai confesat Mihai Albu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...