Mihai Albu, faţă în faţă cu Iulia Albu, în emsiunea lui Măruţă. Designerul, gazda ediţiei de azi. „Fără găinarii, da?”

Stan Filon, Mihai Cheleș 09.02.2021, 14:47
Mihai Albu, faţă în faţă cu Iulia Albu, în emsiunea lui Măruţă. Designerul, gazda ediţiei de azi. „Fără găinarii, da?”

Mihai Albu a făcut un anunț fabulos pe pagina sa de Facebook! Designerul de încălțăminte și-a lăsat toți fanii cu gura căscată, după ce a spus că astăzi îi va ține locul lui Cătălin Măruță la emisiunea de la Pro TV, deoarece acesta este bolnav de coronavirus. Așadar, se anunță lupte libere la PRO TV, unde Mihai Albu va da nas în nas cu fosta sa soție, Iulia Albu.

Mihai Albu, faţă în faţă cu Iulia Albu, în emsiunea lui Măruţă?

Mihai Albu a scris astăzi pe Facebook că va prezenta ”La Măruță”, emisiunea de la Pro TV, la rugămintea chiar a titularului postului de prezentator. Dacă nu ar fi o glumă, ar ieși o emisiune pe cinste, mai ales că astăzi este marți, iar ”La Măruță” urmează rubrica ”Marțea Neagră”, prezentată de nimeni alta decât de Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu.

Cei doi au o relație foarte tensionată, după divorț. Fiecare și-a aruncat vorbe grele și s-a ajuns până acolo încât designerul de încălțăminte se gândea că ar fi bun un pistol, la următoarea întâlnire cu fosta sa soție. Așadar, Mihai Albu are umor.

Mihai Albu, fata in fata cu Iulia Albu, in emsiunea lui Maruta
Mihai Albu, fata in fata cu Iulia Albu, in emsiunea lui Maruta

Oana Zăvoranu și Oana Roman, în aceeași emisiune

Mai mult de-atât, Mihai Albu anunță că mai sunt invitați și Oana Zăvoranu și Oana Roman, care și ele sunt la cuțite, după ce ”Querida” a făcut-o cu ou și cu oțet pe fiica lui Petre Roman în emisiunea ei pe care o are pe YouTube. Cele două au ajuns chiar și în instanță.

Invitată este și Adelina Pestrițu, care și ea are un proces deschis împotriva Oanei Zăvoranu, după ce a trecut prin malaxorul aceleiași emisiuni prezentată de celebra Oana Zăvoranu. Așadar dacă nu ar glumi, Mihai Albu ar urma să prezinte o emisiune care s-ar putea transforma rapid într-o corendondență de război, mai ales că ar avea-o drept colegă pe nimeni alta decât pe Dana Budeanu.

”M-a sunat Catalin Maruta!”

Dar iată și anunțul făcut de Mihai Albu, care a descrețit frunțile fanilor săi. ”Breaking News! M-a sunat Catalin Maruta! E in carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: ASTAZI voi prezenta emisiunea La Măruță! O sa am și o parteneră: DANA BUDEANU! AVEM SI MARTEA NEAGRA! VINE SI ADELINA PESTRITU! VINE SI ANDREEA BALAN! VINE SI OANA ZAVORANU! VINE SI OANA ROMAN! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa? FARA GAINARII, DA?”, a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat mult așteptate: ”Mihai, tu doar Cu o simpla gluma faci audiență pro tv-ului… mi-ar fi plăcut mie sa văd un show condus de tine cu toate inamicele găinilor”, ”As da bani sa vad emisiunea daca ar fi adevarat”, ”Credibil pana la faza cu Dana Budeanu alături de tine și coprezentator. Asta nu o cred”. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...