Mihai Albu, atac dur la adresa Iuliei Albu: “Mihaela și Cristi Borcea, nașilor, vă rog să o iertați, că nu știe ce face!”

Stan Filon 11.06.2021, 09:30
Mihai Albu, atac dur la adresa Iuliei Albu: “Mihaela și Cristi Borcea, nașilor, vă rog să o iertați, că nu știe ce face!”

Este din nou scandal între Iulia și Mihai Albu, după declarațiile criticului vestimentar despre o presupusă ceartă între ei și nașii lor de cununie, nimeni alții decât Mihaela și Cristi Borcea. Acuzațiile sunt destul de grave, în care Iulia Albu a lăat să se înțeleagă faptul că nașul ei i-ar fi făcut avansuri.

Mihai Albu, atac dur la adresa Iuliei Albu, după ce aceasta a insinuat că nașul Cristi Borcea ar fi vrut mai mult de la fina sa

Mihai Albu nu crede o iotă din ceea ce spune Iulia Albu și neagă orice fel de ceartă între cele două familii, care s-au destrămat între timp. Mihai Albu spune acum că nu s-a certat niciodată cu nașii de cununie și o acuză pe fosta soție soție că a făcut aceste acuzații doar pentru a fi ”cool”. Iulia Albu a comentat ținutele vedetelor, de 1 iunie, la emisiunea lui Măruță de la Pro TV. Atunci a vorbit și despre Cristi Borcea și actuala lui soție pe care i-a lăudat pentru felul în care se îmbracă, însă a spus că a avut o ceartă urâtă cu Cristi Borcea.

“Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte  mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte urât. Valentina este o femeie foarte frumoasă și ține la familia ei. Îmi place că sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut ceva timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu, în emisiunea “La Măruță” din 1 Iunie, difuzată de PRO TV.

Mihai Albu, atac dur la adresa Iuliei Albu, dupa ce aceasta a insinuat ca nasul Cristi Borcea ar fi vrut mai mult de la fina sa
Mihai Albu, atac dur la adresa Iuliei Albu, dupa ce aceasta a insinuat ca nasul Cristi Borcea ar fi vrut mai mult de la fina sa

”Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți”

În presă a fost reluată o altă declarație a Iuliei Albu, făcută la Kanal D, în 2016. ”Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niște părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai. Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să întru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniță. Au existat niște lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela”, a spus vedeta.

Acum a venit însă și reacția lui Mihai Albu, care practic își cere scuze public nașilor săi de cununie pentru că Iulia Albu a lăsat să se înțeleagă că ar fi avut o relație nepotrivită cu Cristi Borcea. “Ofer câteva detalii pentru corecta înțelegere a aspectelor apărute în presă în ultima vreme cu privire la o declarată ceartă între nașii noștri de cununie, respectiv nașii de botez ai fetiței noastre și fosta familie Albu.

”Vă rog din suflet să o iertați, că nu știe ce face”

În anul 2004, am fost cununați de cuplul Mihaela și Cristian Borcea, prieteni buni de-ai mei și de-ai foștilor mei socri, eveniment în care nașii s-au comportat impecabil din toate punctele de vedere. La șase ani de la căsătorie i-am solicitat din nou, de data aceasta ca nași de botez ai fetiței noastre Mikaela Ioana (11 ani). Și de acestă dată implicarea nașilor a fost totală, în deplină armonie și înțelegere.

Între nuntă și botez, relația cu nașii a fost incredibil de frumoasă, am participat alături de ei la numeroase evenimente publice cât și la extrem de multe evenimente private la care am luat parte cu mult entuziasm. După botez, relațiile cu nașii noștri au fost la fel de bune încă doi ani și un pic, până în momentul în care familia Albu s-a destrămat. După divorț, eu am ținut legătura mai mult cu Mihaela, dar și cu Cristian Borcea. Eu îi consider nașii mei și, bineînțeles, nașii micuței mele. Le mulțumesc din suflet pentru felul în care au știut să țină relațiile noastre și, bineințeles, pentru prietenia lor. Să fi existat vreun conflict vreodată…eu nu știu de așa ceva, cu siguranță nu în timpul căsniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord să fie murdarită imaginea nașilor noștri! Probabil e cool astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină și l-ar fi refuzat și că ar mai fi fost și certuri… Mihaela și Cristian, nașilor, vă rog din suflet să o iertați, că nu știe ce face!”, a scris Mihai Albu, pe Facebook.