Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit? Pentru a spulbera zvonurile, vedeta PRO TV s-a decis să spună tot adevărul

Iancu Andreea 30.09.2020, 16:39
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit? Pentru a spulbera zvonurile, vedeta PRO TV s-a decis să spună tot adevărul

Frumoasa prezentatoare de la PRO TV și Felix Baumgartner formează de mai bine de șase ani un cuplu extrem de sudat. Faptul că nu se afișează foarte des unul cu altul, în ultima vreme, a lăsat loc unor zvonuri. Mulți cred că Mihaela Rădulescu și Felix s-au despărțit. Recent, diva a mărturisit cum stau lucrurile în relația dintre ei.

Mai formează Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner un cuplu?!

În ciuda faptului că cei doi sunt mai mereu departe unul de altul, Mihaela și Felix au o relație de șase ani. El cutreieră lumea în căutare de adrenalină, ea face des drumuri Monaco-București, pentru activitatea din televiziune. Și pentru că mulți sunt curioși să afle dacă în Paradisul vedetei de la PRO TV au apărut norii, Mihaela a decis să dea un răspuns. În stilul caracteristic, extrem de discretă și având cuvintele la ea, Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este viața sa.

Diva, în vârstă de 51 de ani, a ales să nu dezbată cu publicul relația sa intimă. Cu toate acestea, ea lasă să se înțeleagă că se simte foarte bine și trăiește în mod neconvențional, așa cum ne-a obișnuit.

“Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți. Eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Mihaela și Felix trăiesc o poveste de dragoste neconvențională
Mihaela și Felix trăiesc o poveste de dragoste neconvențională

Mihaela Rădulescu nu are gânduri de nuntă

Pentru că Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu formează un cuplu de ani buni, curioșii s-au grăbit să afle dacă există gânduri în privința unui mariaj. Totuși, Mihaela consideră că nu căsătoria poate unii un bărbat de o femeie. Mai cu seamă că frumoasa vedetă a trecut deja printr-o serie de eșecuri cu Ștefan Bănică Jr. și Elan Schwartzenberg.

„(…) Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici. Atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău. Dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel. Deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea. Pentru că e reală și întreagă”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...