Mihaela Rădulescu, replică acidă pentru Viviana Sposub: „Pe Viviana o doare la bască. Georgică, Georgică, Georgică și atât!”

Iancu Andreea 28.10.2020, 20:55
Mihaela Rădulescu, replică acidă pentru Viviana Sposub: „Pe Viviana o doare la bască. Georgică, Georgică, Georgică și atât!”

Emisiunea „Ferma. Orășeni vs. Săteni” reprezintă o adevărată provocare pentru concurenți. Puși în ipostaze neobișnuite și unele chiar dificile, unii dintre ei se confruntă cu dificultăți. Iar Viviana Sposub pare să fi făcut o figură nu chiar bună după remarca recentă a prezentatoarei Mihaela Rădulescu.

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu a folosit o replică acidă pentru Viviana Sposub

Frumoasa prezentatoare de la Pro TV a făcut o remarcă dură la adresa uneia dintre concurentele din cadrul show-ului Ferma. Mihaela Rădulescu a ținut să atragă atenția tuturor asupra modului în care se comportă tânăra în timpul emisiunii. Aceasta consideră că Viviana nu se străduiește prea mult, axându-se mai mult pe propria persoană. Tânăra are grijă să arate impecabil în fața camerelor.

„Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și la Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască de mâncare, e a noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, a declarat Mihaela Rădulescu în timpul emisiunii.

De altfel, această remarcă nu este prima la adresa concurentei. Mihaela a mai reacționat dur vis a vis de comportamentul Vivianei Sposub în primele ediții ale emisiunii.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici”, a continuat Mihaela Rădulescu.

Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al emisiunii Ferma
Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al emisiunii Ferma

Viviana și George Burcea, un cuplu format la Ferma

„S-au văzut, s-au plăcut, ce rămâne de făcut?!” erau versurile unei melodii celebre. Viviana Sposub și George Burcea sunt dovada vie că emisiunea Ferma are lipici la cupluri. După ce Brigitte Sfăt și-a găsit sufletul pereche prin participarea la show, Viviana și George urmează exemplul. Cei doi au început să se cunoască în timpul emisiunii și să se îndrăgească reciproc, descoperind că sunt compatibili.

Deși George Burcea nu a divorțat oficial de Andreea Bălan, fosta sa soție, Viviana nu a părut deranjată de acest aspect. Ba chiar consideră că George este un om bun, care nu merită să sufere. Într-un interviu recent, Viviana a vorbit despre lucrul care a făcut-o să se îndrăgostească de actor.

„Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția…”.

Și pentru că sentimentele celor doi sunt extrem de puternice, Viviana și George formează deja un cuplu, ba chiar s-au mutat și împreună.

„George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament”, a afirmat Viviana, într-un interviu pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...