Mihaela Rădulescu, prima declaraţie despre despărţirea de Felix Baumgartner. „S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori”

Badea Violeta, Ozana Mazilu 26.09.2021, 08:08

S-a zvonit o bună perioadă de timp că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu ar mai forma un cuplu, iar până acum cei doi au evitat să confirme sau să infirme știrea. Recent, vedeta de la Pro TV s-a decis să spună adevărul. Vedeta a spus totul despre relația cu celebrul sportiv austriac.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, formează un cuplu de opt ani de zile, iar în ciuda speculațiilor povestea lor de iubire a rămas în continuare neschimbată. Recent, vedeta a mărturisit care este secretul relației lor.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Click!.

„Sunt lucruri foarte simpatice și foarte dragi mie și chiar am învățat câteodată că e bine să mai ții și pentru tine (n.red. despre surprize) altfel mă trezesc că iar mă despărțiți peste o săptămână de el!

S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a mai adăugat vedeta Pro TV.

Mihaela Radulescu, dezvaluiri despre relatia cu Felix Baumgartner
Mihaela Radulescu, dezvaluiri despre relatia cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu din anul 2014

Mihaela Rădulescu a descris relația pe care o are cu Felix. Jurata de la Masked Singer spune că se simte foarte bine în prezența partenerului ei și nu simte nevoia unei confirmări. Vedeta nu ia în calcul varianta de a ajunge, din nou, în fața altarului.

„Nu știu, cred că suntem noi exact așa cum suntem și fiecare în parte, dar și împreună. Suntem foarte noi înșine! Nu că nu mai pun preț, dar nu simt nevoia niciunei confirmări a ceea ce merge foarte bine. Suntem foarte bine așa!”, a mai precizat vedeta.

Cum se mențina în formă Mihaela Rădulescu

Nu este un secret că Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Întrebată cum reușește să se mențină în formă, jurata de la Masked Singer a dezvăluit secretul unui corp de invidiat.

„Toată viața am avut un metabolism bun și am mâncat tot ce am poftit. Recunosc cinstit că nu mai fac chiar așa de câțiva ani buni.

M-am disciplinat puțin și la capitolul mâncare dar, dacă vrei, nu din pricina unei obsesii pentru greutate, ci din mai multă grijă pentru sănătate și, mă rog, avem și mai multe informații acum, știm mai bine ce ne face bine, ce nu, am început să fiu puțin mai atentă.

Nu am vrut niciodată să fiu un vegetarian convins dar m-am trezit că aproape sunt. Nu am vrut nici să fiu extremistă, mănânc foarte multe legume și fructe, dar nu sunt deloc împotriva unei bucăți de carne, dacă mi-e poftă. Doar că văd că mi se întâmplă tot mai rar.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...