Mihaela Rădulescu, mesaj surpriză pentru fiul său. Cum trebuie să își testeze viitoarea soție

Mihaela Rădulescu a avut un mesaj surpriză pentru fiul ei, Ayan. Vedeta de televiziune a recunoscut că în plină pandemie, cel mai important este să avem lângă noi persoane care ne fac fericiți.

Mihaela Rădulescu, mesaj surpriză pentru fiul său

Mihaela Rădulescu i-a recomandat fiului ei ca persoana pe care o va alege să îi devină parteneră să fie supusă unui test. L-a sfătuit pe Ayan să aleagă pe cineva cu care ar putea petrece timp și în carantină. Adolescentul a ajuns să fie de nerecunoscut, la 15 ani, și pe mulți i-a uimit cât de tare a putut să crească, într-o perioadă scurtă. Vedeta i-a propus fiului său un asemenea test, cu viitoarea soție, pentru a determina dacă este sau nu aleasa.

Cu acest prilej, deși suntem în plină criză sanitară, Mihaela Rădulescu a oferit câteva sfaturi importante. I-au fost adresate tânărului, dar oricine se poate ghida după principiile de viață pe care pare să le aibă și vedeta PRO TV. Mesajul special le-a atras atenția multora dintre prietenii din mediul online ai brunetei.

“Dragă Ayan, uită tot ce te-am învăţat despre cum să ştii cine e iubirea vieţii, când o fi să te însori. Tu şi toţi cei care se vor căsători de-acum înainte, nu vă mai gândiţi la… “împreună la bine şi la rău, până când moartea ne va despărţi“, e prea neclar conceptul. Totul s-a schimbat şi … ştii cum ţi-am spus mereu, partea cea mai bună a oricărui shit e că înveţi ceva din el. Te rog să treci la next level şi să te gândeşti doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină, când o (mai) fi…”, a transmis Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, mesaj surpriză pentru fiul său. Cum trebuie să își testeze viitoarea soție

Mihaela Rădulescu le-a oferit tuturor o lecție importantă, odată cu un sfat pe care i l-a dat fiului ei, Ayan

“Fă un test de compatibilitate, înainte să cumperi inelul. Împrumută 2-3 copii pentru vreo 2-3 săptămâni şi închideţi-vă într-o casă modestă, eventual la bloc. Dacă reuşiţi împreună să aveţi grijă de copii, fără bonă, să gătiţi zilnic, de 3 ori pe zi, să spălati vase, rufe, călcaţi, faceţi curăţenie fără menajeră, dacă ea ştie să rămână frumoasă fără manichiuristă, coafeză sau orice ajutor din afară, dacă la sfârşitul zilei mai sunteţi în stare de vorbit, alintat, sărutat sau jocuri de cabană, zilnic şi după câteva săptămâni în cea mai strictă carantină, şi dacă amândoi mai vreţi să vă petreceţi şi restul vieţii împreună, testul a meritat. Dacă nu, mai caută.”, a mai completat vedeta TV mesajul adresat fiului ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI