Mihaela Rădulescu, într-o formă de invidiat la 53 de ani. Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice de-a lungul timpului. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 03.08.2022, 08:51

Mihaela Rădulescu are toate motivele să se declare o femeie împlinită. Are un fiu care îi dă zi de zi motive să fie mândră, o viață desprinsă parcă din filme și, nu în ultimul rând, un corp de admirat. La 53 de ani, vedeta parcă arată mai bine ca oricând. Da, face sport și are o alimentație aleasă cu grijă, însă a apelat și la ajutorul specialiștilor pentru a-și modifica aspectul fizic. În galeria foto de mai jos vom putea vedea cât de mult au schimbat-o operațiile estetice de-a lungul timpului.

Mihaela Rădulescu, despre operațiile estetice

Mihaela Rădulescu a fost printre primele mari vedete TV din România de după Revoluția din 1989. A fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică Jr, apoi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, bărbatul care a făcut-o mamă. Cei doi au împreună un băiat, Ayan, care recent a împlinit vârsta de 18 ani.

După al treilea divorț, a decis să părăsească România, mutându-se pe tărâmul milionarilor, în Monaco. Cu toate astea, nu s-a desprins complet de țara natală, fiind implicată în numeroase proiecte de televiziune.

Bruneta a fost mereu una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, însă, în ultimii ani, mulți au criticat-o, afirmând că a exagerat cu operațiile estetice. Zvonurile și comentariile răutăcioase nu au rămas fără reacție din partea ei.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, într-o formă de invidiat la 53 de ani. Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice de-a lungul timpului. GALERIE FOTO
Mihaela Radulescu

„Le fac de câte ori o să am chef”

Mihaela Rădulescu a explicat că nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre toate intervențiile pe care și le-a făcut.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara.

Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus vedeta de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...