Mihaela Rădulescu, detalii picante despre prima ei experiență sexuală: „Am preluat conducerea. El era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”

Andreea Bisinicu 29.10.2020, 15:37
Mihaela Rădulescu, detalii picante despre prima ei experiență sexuală: „Am preluat conducerea. El era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”

Mihaela Rădulescu a oferit detalii picante despre prima ei experiență sexuală. Cine a fost primul bărbat din viața divei de la Monaco. „Am preluat conducerea. El era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”.

Mihaela Rădulescu, detalii picante despre prima ei experiență sexuală

Toată lumea vrea să știe cine a fost primul bărbat din viața Mihaelei Rădulescu. Prezentatoarea emisiunii „Ferma” de la PRO TV este una dintre cele mai controversate, populare și îndrăgite vedete din România.

Diva de la Monaco a fost, dintotdeauna, o fire deschisă și sinceră. Viața vedetei a fost ca o carte deschisă, frumoasa brunetă întotdeauna a împărtășit experiențele ei cu admiratorii și s-a obisnuit să îi țină la curent cu tot ce se întâmplă atât în viața ei profesională, cât și pe plan personal.

Recent, într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima ei experiență sexuală și cum și-a pierdut fecioria, la 17 ani. Prezentatoarea TV nu s-a sfiit să le ofere fanilor detaliile pe care le așteptau.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu l-am provocat. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmărindu-mi instinctul, căci experienţa nu exista, eram mult mai liberă ca el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Cu toate că cele mai multe din fete sunt timide și rușinoase când au parte de prima experiență intimă cu un băiat, Mihaela Rădulescu a spus că acesta nu a fost cazul ei. Mai mult, vedeta a fost cea care a preluat frâiele și a inițiat actul, din curiozitate.

Cu cine si-a pierdut virginitatea Mihaela Radulescu
Cu cine si-a pierdut virginitatea Mihaela Radulescu

Cine a fost prima decepție în dragoste a Mihaelei Rădulescu

Așa cum ne așteptam, Mihaela Rădulescu a vorbit deschis și despre primul eșec pe care l-a suferit din dragoste. Fosta iubită a lui Dani Oțil a povestit că și-a revenit destul de repede după prima decepție amoroasă, deoarece întotdeauna a avut încredere în sine.

Mai mult, vedeta PRO TV a subliniat faptul că niciodată nu și-a pierdut timpul cu bărbații care aveau alte angajamente.

„E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare. Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe.” a completat diva de la Monaco.

Urmăriți Impact.ro și pe