Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre relația cu Felix Baumgartner: „Fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine”

Cristian Cojocaru 02.12.2020, 12:06
Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre relația cu Felix Baumgartner: „Fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine”

Mihaela Rădulescu a făcut o declarație neașteptată despre relația cu Felix Baumgartner. Deși cei doi formează un cuplu de șase ani, proiectele celor doi le încurcă viața amoroasă. Oamenii speculează pe marginea terminării relației celor doi, iar românca a vorbit despre ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre relația sa

Vedeta și Felix Baumgartner sunt împreună de șase ani. Deși zvonurile continuă să apară, Mihaela Rădulescu a venit cu o declarație neașteptată despre relația sau cu Felix. Pentru că cei doi sunt implicați în foarte multe proiecte, distanța și-a făcut apariția în calea celor doi. Totuși, acest lucru nu semnifică neapărat că cei doi nu mai sunt împreună. Așadar, vedeta de televiziune a ținut să facă o declarație în acest sens pentru a lămuri  situația, în cadrul unui interviu acordat revistei VIVA

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!

Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre relația sa
Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre relația sa

”Am stat foarte mult despărțiți”

În ciuda zvonurilor care circulă, cei doi știu mult mai bine care este situația între ei și au ajuns să nu mai dea curs gurilor rele. Mihaela afirmă că în această perioadă au stat foarte mult despărțiți. Din cauza situației create de pandemia de coronavirus, vremurile i-au prins pe cei doi în două țări diferite. Aceasta a fost nevoită să stea și ”fără copil și fără bărbat”. Ea mai explică faptul că în ultimelele șase luni au fost în imposibilitate a de a posta măcar o poză împreună.

„Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a mai declarat Mihaela Rădulescu.

Așadar adevărul este cu totul altul decât își imaginează ceilalți. Cu atât mai mult, în urmă cu aproximativ 2 luni, cei doi au împlinit șase ani de relație și Felix a creat o postare pe rețelele de socializare. Această postare constă într-un video în care au fost expuse cele mai frumoase fotografii cu cei doi din momentele când au fost unul lângă celălalt, potrivit libertatea.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe