Mihaela Rădulescu, dată de gol de primul soț. Cu cine a prins-o în pat. ”Am rămas împietrit”

Beatrice Dumitru 06.12.2021, 18:30
Mihaela Rădulescu, dată de gol de primul soț. Cu cine a prins-o în pat. ”Am rămas împietrit”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai mediatizate vedete din România, însă la capitolul dragoste nu prea a vut noroc. Ea a fost căsătorită de trei ori, iar cu ultimul soț are un fiu în vârstă de 14 ani. De primul soț, al cărui nume l-a și păstrat, s-a despărțit după Revoluție, acesta acuzând-o că l-a înșelat.

Mihaela Rădulescu, acuzată de primul soț că l-a înșelat

Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorită cu Ștefan Bănică junior, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, de care a divorțat după patru ani de căsnicie, cei doi având împreună un fiu. Primul soț al divei de la Monaco, Bogdan Rădulescu, a dezvăluit de ce nu a rezistat cănicia cu aceasta.

Bogdan Rădulescu a spus că Mihaela Rădulescu avea un anturaj care nu era pe placul lui, începuse să lipsească nopțile de-acasă și l-a înșelat, susținând că a prins-o în pat cu un dansator, coleg de trupă cu ea la Casa de Cultură a Studenţilor, notează Libertatea.

Mihaela Rădulescu, dată de gol de primul soț. Cu cine a prins-o în pat. ”Am rămas împietrit”
Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori.

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă. Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină…

Mai era ceva de zis? Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie. Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult”, a dezvăluit Bogdan Rădulescu, potrivit sursei citate.

Mihaela Rădulescu, despre o nouă căsătorie

După trei mariaje eșuate, Mihaela Rădulescu a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul Dani Oțil, iar în urmă cu șapte ani și-a găsit fericirea în brațele austriacului Felix Baumgartner. Deși se iubesc foarte mult, vedeta a spus că nu se mai gândește la o altă căsătorie.

Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, declara Mihaela Rădulescu, în urmă cu câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...