Mihaela Rădulescu, apariție răvășitoare la 53 de ani. Ținuta îndrăzneață aleasă de vedetă pentru ziua sa de naștere

Ioana Bucur 05.08.2022, 10:11

Excentrică, pasionată de tot ce înseamnă sporturi extreme, prezentatoarea și-a celebrat în stilul caracteristic ziua de naștere, demonstrând, încă o dată, că vârsta este doar un număr. Mihaela Rădulescu, apariție răvășitoare la 53 de ani Cu zâmbetul pe buze, radiind de fericire, bruneta a ales o ținută îndrăzneață pentru a sărbători evenimentul.

Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani

Mihaela Rădulescu a împlinit recent 53 de ani, iar momentul a fost sărbătorit așa cum se cuvine, alături de oameni dragi și făcând ceea ce îi place. Vedeta a împărtășit câteva imagini cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, iar felicitările și urările nu au întârziat să apară. Printre cei care i-au transmis „La mulți ani” se numără Lili Sandu, Carmen Brumă, Corina Caragea, Sore și Adelina Pestrițu.

Cum a intrat vedeta în „anul 53”? Într-un costum de baie roz ce i-a pus în evidență silueta perfectă, fericită alături de partenerul său de viață.

„Codul vestimentar pentru petrecerea de ziua mea de naștere – două roți și costum de baie. Purtam și niște sentimente grozave, dare nu se văd în poze”, a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram.

Mihaela Radulescu, apariție ravasitoare la 53 de ani.Tiinuta indrazneata aleasa de vedeta pentru ziua sa de nastere
Mihaela Radulescu

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere”

A fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase femei din România. În ultima vreme, însă, au existat unii cârcotași care au criticat-o, susținând că ar fi exagerat cu operațiile estetice. Sinceră și directă, cum ne-a obișnuit, prezentatoarea a răspuns comentariilor răutăcioase.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Ea a subliniat că nu a ezitat niciodată să vorbească despre orice intervenție estetică pe care și-a făcut-o.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara.

Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus vedeta de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...