FOTO EXCLUSIV

Mihaela Geoană, apariție surpriză în București. Cum arată acum soția numărului 2 din NATO (Foto Exclusiv)

Iancu Andreea 07.12.2021, 17:28

Discretă, mereu în urma soțului său pe parcursul carierei politice a acestuia, Mihaela Geoană a evitat adesea să iasă în prim-plan, alegând să își dezvolte afacerile în umbră. Devenită o figură feminină celebră în politica românească după scrutinul alegerilor prezidențiale din 2009, Mihaela Geoană a fost văzută de curând în București, într-o ipostază surpriză. Soția adjunctului Secretarului General al NATO a evitat în ultimii ani să mai apară public, păstrând o doză ridicată de discreție asupra vieții sale de familie.

Cum a fost surprinsă Mihaela Geoană de curând, în București

Mihaela Geoană este una dintre cele mai celebre soții de demnitari din România, după ce un moment din cadrul alegerilor prezidențiale ce au avut loc în 2009, a devenit unul memorabil. Seara în care voturile după cel de-al doilea scrutin erau numărate s-a transformat într-o replică celebră. Mircea Geoană avea să își anunțe victoria în noaptea alegerilor, folosind sintagma „Mihaela, dragostea mea”, considerând că urmează să devină președintele României în disputa electorală cu Traian Băsescu. Momentul de glorie, ce-i drept scurt, al politicianului, avea să fie și ultimul în care Mihaela Geoană era văzută public.

De curând însă, soția lui Mircea Geoană a fost surprinsă de reporterii Impact într-o zonă cunoscută a Capitalei. Mihaela Geoană a apărut recent în imaginile obținute de fotoreporterii redacției, care au reușit să o imortalizeze în timp ce lua prânzul într-o zi de duminică, la un restaurant dintr-o zonă de fițe. Soția Secretarului General Adjunct al NATO nu a venit însă singură la locație, ci a fost însoțită de tatăl său și de câțiva prieteni, semn că a participat la o mică reuniune alături de cei dragi. Mihaela Geoană a ales un restaurant din zona Dorobanți-Floreasca, însă nu i s-a alăturat și soțul său, care, cel mai probabil, se află la Bruxelles.

Cum arată Mihaela Geoană, soția numărului 2 din NATO
Mihaela și Mircea Geoană

Momentul de glorie al lui Mircea Geoană. Cum a apărut celebra sintagmă „Mihaela, dragostea mea”

Anul 2009 avea să devină memorabil pentru cariera politică a lui Mircea Geoană, care candida pentru postul de președinte al României, în fața lui Traian Băsescu. Cei doi au fost protagoniștii unor schimburi de replici acide, mai cu seamă că fostul Șef al Statului l-a umilit pe Mircea Geoană în mai multe rânduri pe parcursul acelui scrutin de alegeri. Inițial, fostul ministru de Externe ar fi avut o întâlnire secretă cu Sorin Ovidiu Vântu, pe care Geoană o negase, dar care s-a dovedit a fi reală după ce Băsescu a făcut publice unele imagini.

Pe de altă parte, momentul memorabil din seara alegerilor avea să fie cel legat de replica celebră „Mihaela, dragostea mea, am învins!” Mircea Geoană se declara învingător după ce unele sondaje arătau că el ar fi câștigat alegerile prezidențiale la ieșirea de la urne cu aproape 51% din voturi. În fața Biroului Electoral Central, Geoană afirma că va deveni președinte, într-un discurs în care a folosit sintagma celebră, adresată soției sale. Din păcate pentru el, politicianul avea să fie dezamăgit la doar câteva ore, când contracandidatul său câștiga alegerile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...