Microbuz școlar, implicat într-un accident violent la Cluj. Doi adulţi şi doi copii au fost răniți Video

Cătălina Burghelea 11.02.2022, 08:50
Microbuz școlar, implicat într-un accident violent la Cluj. Doi adulţi şi doi copii au fost răniți Video

Un autoturism şi un microbuz şcolar s-au ciocnit violent, vineri dimineață, în judeţul Cluj. În urma impactului puternic, doi adulţi şi doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD la accidentul rutier produs între localităţile Nireş şi Unguraş, din județul Cluj.

Accident între o mașină şi un microbuz şcolar

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, în județul Cluj. O mașină și un autobuz școlar s-au ciocnit între localitățile Nireș și Unguraș. Trei victime, între care doi copii, au fost transportate la spital.

Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj au fost solicitați să intervină la un accident rutier cu un microbuz care transporta elevi și o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani. Coliziunea s-a produs între localitățile Nireș și Unguraș, din judeţul Cluj.

4 persoane au fost rănite

Un autoturism și un microbuz școlar s-au ciocnit vineri dimineață, în jurul orei 07.00, în județul Cluj, între Nireș și Unguraș. În urma impactului, un adult și doi copii au fost răniți ușor și duși la spital.

„Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent şi un echipaj SAJ. La faţa locului, salvatorii au găsit un microbuz pentru transport şcolar şi un autoturism avariate, cu ocupanţii ieşiţi din acestea”, a transmis ISU Cluj, potrivit Monitorul de Cluj.

Doi minori şi doi adulţi au afecțiuni ușoare

Potrivit pompierilor, echipajele de asistență medicală au consultat doi minori şi doi adulţi, dintre care trei au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii de specialitate.

„La prima evaluare, aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare”, a mai precizat ISU Cluj.

Șoferul autoturismului a pătruns pe contrasens

Într-o intervenţie telefonică la Digi24, Andrei Biriş, reprezentant ISU Cluj, a declarat că ar fi fost vorba despre un accident care, „din fericire, nu a avut consecinţe grave”. În jur de 12 oameni se aflau în microbuz, a precizat Biriş, însă a precizat că instituţia nu are sarcina de a număra persoanele implicate în accident, nici aceea de a investiga cauzele producerii acestuia.

Accidentul rutier de pe Dj161D, produs pe raza comunei Mica, între localitățile Nireș și Unguraș, ar fi fost cauzat de șoferul autoturismului. Au fost răniți conducătorul vinovat și doi pasageri din microbuz, respectiv o fată de 16 ani și un băiat de 17 ani.

„Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 20 de ani care se deplasa înspre localitatea Unguraș ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un microbuzul care efectua transport persoane, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani”, a explicat ulterior ISU Cluj, notează Ziua de Cluj.

Foto ISU ClujFoto ISU Cluj

Cod galben de ceață și polei în județul Cluj

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, o serie de atenționări nowcasting Cod galben de ceață și polei pentru mai multe zone din județul Cluj, inclusiv Cluj-Napoca.

Potrivit meteorologilor ANM, în zona joasă a acestui judeţ se va semnala ceaţă, care va determina reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Local, se va depune polei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...