„Mi-e frică să mai ies din casă”. Femeie atacată de păsări în Capitală. Gestul pe care a fost nevoită să-l facă pentru a scăpa

Corina Oprea, Mihai Ianoși 31.05.2023, 15:26
„Mi-e frică să mai ies din casă”. Femeie atacată de păsări în Capitală. Gestul pe care a fost nevoită să-l facă pentru a scăpa

Caz șocant în Capitală, care a băgat frica în oameni! O femeie a fost atacată de două ciori în plină zi, iar de atunci nu mai iese din casă. Păsările au urmărit-o zeci de metri pe femeie după ce a reușit să scape de ele, moment în care au încercat din nou să o lovească.

Ciorile agresează oamenii

În Capitală, în sectorul 2, a avut loc un caz șocant. O femeie a fost atacată de două ciori, care nu i-au dat pace minute în șir. Păsările au urmărit-o și au lovit-o de mai multe ori cu ciocul, provocându-i durere locală din cauza loviturilor și un cucui de toată frumusețea. Din fericire, a scăpat fără răni grave , dar s-a ales cu o sperietură mare și cu teama de a mai ieși din casă.

Femeia se îndrepta spre casă, când s-a trezit lovită puternic în cap. Era cu soțul ei, care a fost și el aproape să fie rănit, dar a reușit să se apere mai bine. Acesta a văzut mai bine scena din spate și a observat cu câtă putere loveau ciorile de dimensiuni destul de mari.

„Eram în spatele blocului, când m-am trezit cu o lovitură puternică în cap. am crezut că poate a aruncat cineva din bloc cu ceva, însă soțul mi-a spus că tocmai ce am fost atacată de o cioară. el a fost în spatele meu și a văzut mult mai bine.

imediat după atac, cioara a zburat și s-a așezat pe un aer condiționat la etajul unu, dar nu ne scăpa din ochi. nu a durat câteva secunde, că iar s-a năpustit asupra mea, însă soțul a țipat la ea și s-a speriat”, a spus femeia pentru profinews.

Femeia nu înțelege de ce a fost atacată, pentru că nu avea obiecte strălucitoare asupra ei și nici nu a făcut vreun gest care să provoace păsările.

Caz similar în Cluj

Un caz similar a fost înregistrat în Cluj. O altă femeie a fost atacată de aceste păsări, care s-au năpustit asupra ei, asupra părului ei și au zgâriat-o cu ciocul. De atunci, femeia se teme să iasă din casă, pentru că aceste vietăți sunt peste tot și se gândește că ar putea fi din nou victima acestora.

„Când m-am aplecat la floare a venit în capul meu şi mi-a dat cu ciocul. A doua zi aveam crustă în cap. În partea asta. Era umflat. Uitaţi, de acolo de sus a zburat cioara. Când aud croncănit sau îi văd, mă…E un coşmar pentru mine. Este centrul Clujului. Deci să ai ciori şi să nu poţi ieşi, că vin ciorile şi-ţi dau în cap.”, a spus Liliana Derevici pentru Observator.

Femeia spune că a rămas trumatizată și, de fiecare dată când aude sunetul produs de ciori, se panichează. Explicația specialiștilor este că, de obicei, nu sunt păsări agresive, dar în această perioadă își cresc puii și au un comportament ciudat.

Urmăriți Impact.ro și pe