Metoda banală cu bicarbonat de sodiu care te ajută să scapi de celulită. Efectele asupra pielii sunt uimitoare

Cum scapi de celulită cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Celulita reprezintă una dintre problemele cu care se confruntă majoritatea femeilor. Numeroase saloane de înfrumusețare promit proceduri care te scapă de aspectul inestetic de coajă de portocală, însă tratamentele sunt în general destul de costisitoare. Dacă ești în căutarea unuei metode simple și naturale, poți folosi cu succes bicarbonatul de sodiu.

Ce este celulita și de ce apare

În ciuda faptului că specialiștii nu o consideră o afecțiune în sine, celulita afectează stima de sine a multor femei. Aceasta este localizată sub piele și reprezintă o acumulare de țesut adipos. Celulita se regăsește cu precădere în zona coapselor, șoldurilor și feselor, dar poate apărea și pe absomen, gambe sau brațe.

Potrivit specialiștilor, între 80-90% dintre femei sunt afectate de celulită, iar ea poate debuta încă de la pubertate. totuși, aspectul de coajă de portocală este mai prezent pe măsură de doamnele înaintează în vârstă. Pentru că o dată cu îmbătrânirea pielea se subțiază și nu mai este la fel de elastică, celulita poate deveni mai vizibilă.

Totodată, se pare că femeie cu tenul deschis sunt mai predispuse la apariția celulitei. Pe de altă parte, o piele bronzată sau cu un pigment mai închis nu lasă să se observe atât de evident aceste denivelări ale pielii.

Metoda banală cu bicarbonat de sodiu care te ajută să scapi de celulită

Metoda banală cu bicarbonat de sodiu care te ajută să scapi de celulită

Cum scapi de celulită cu bicarbonat de sodiu

Coșmarul oricărei femei poate fi combătut totuși. Dacă până acum ai încercat o mulțime de tehnici de masaj, creme sau exerciții fizice și încă nu ai scăpat de celulită, este timpul să folosești o metodă naturală și simplă. Aspectul inestetice de coajă de portocală poate fi eliminat cu ajutorul bicarbonatului de sodiu și al mierii Manuka.

Pentru aceasta vei avea nevoie de două linguri de miere și două lunguri de bicarbonat de sodiu, dar și puțină apă. Amestecând ingredientele vei obține o pastă. Aplică această pastă pe zonele afectate și masează timp ce minim trei minute. Simplu și rapid, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Motivul pentru care aceste două ingrediente sunt eficiente este lesene de înțeles. Mierea are capacitatea de a îmbunătății circulația sângelui și a fluxului limfatic. De asemenea, mierea este un ingredient natural minunat. Aceasta calmează pielea și reduce celulita fără a te încărca de toxine sau substanțe chimice regăsite în alte creme. Pe de altă parte, bicarbonatul de sodiu are un efect exfoliant intens. Totuși, asigură-te că nu exagerezi cu această metodă, întrucât prea multă presiune ți-ar putea distruge capilarele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI