Mesajul venit din Rusia cu care s-au trezit europenii. Oamenii lui Putin l-au gândit special

Badea Violeta 25.12.2022, 10:56
Mesajul venit din Rusia cu care s-au trezit europenii. Oamenii lui Putin l-au gândit special

Vladimir Putin tachinează Europa de Crăciun. În această perioadă, televiziunea de stat „Russia Today” difuzează o reclamă de Crăciun „anti-Europa”. Mesajul transmis de oamenii liderului de la Kremlin este de-a dreptul șocant!

Mesajul incredibil transmis de Rusia pentru Europa de Crăciun

Televiziunea de stat „Russia Today” difuzează un mesaj de Crăciun din partea țării conduse de Vladimir Putin pentru Europa. În imagini se specifică foarte clar că acțiunea se petrece în Europa. Ulterior, o copilă primește în dar de la părinții săi un hamster de Crăciun, în 2021. Fetița pare mulțumită, iar familia se îmbrățișează.

Ulterior, familia este surprinsă în videoclip în timpul Crăciunului din 2022. Cei trei membrii nu mai au electricitate și petrec sărbătorile la lumina unei lumânări. În plus, toți apar îmbrăcați foarte gros, semn că nu au căldură în interiorul casei.

Mai departe, arată Crăciunul din 2023, când aceeași familie se află în pragul sărăciei. Cei trei trăiesc fără curent și căldură, iar la masă servesc o supă făcută din hamsterul primit în 2019.

„Crăciun anti-Rusia fericit!”, se arată la finalul materialului.

Comentând spotul publicitar, Igor Sushko, un fost pilot de curse care s-a născut în Ucraina, a scris pe Twitter: „Reclame de propagandă care apar pe canalele rusești disponibile online în Europa pentru a insufla teamă europenilor prin terorism energetic. Mesajul: Peste un an, europenii vor fi nevoiți să-și mânce propriile animale de companie dacă nu-l liniștesc acum pe Putin”.

Citește și Amănuntul care a trecut neobservat în discursul lui Zelenski de la Casa Albă. Joe Biden nu l-a susținut deloc!

Rusia furniza între 40 și 50 la sută din importurile de gaze naturale ale UE

Înainte de conflictul cu Ucraina, țara condusă de Vladimir Putin furniza între 40 și 50 la sută din importurile de gaze naturale ale UE. În august, președintele rus a închis robinetele unei conducte importante către Europa.

Ca urmare, prețurile combustibililor au crescut dramatic, punând la grea încercare economiile aliaților Ucrainei și însemnând că mulți dintre ei au rămas în imposibilitatea de a-și încălzi locuințele.

Citește și Rusia acuză oficial România. Care ar fi adevărata implicare a țării noastre în războiul din Ucraina!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...