Mesajul transmis de Raluca Pastramă după ce Pepe a recunoscut relaţia cu Yasmine. „Totul meu”

Stan Filon, Ionuț Vieru 21.06.2021, 08:12

Pepe a trecut peste divorțul de Raluca Pastramă. Chiar dacă a fost foarte afectat atunci când soția sa l-a anunțat că vrea să divorțeze și părea chiar debusolat și furios atunci când a aflat că a fost înșelat, îndrăgitul cântăreț se pare că a a mers mai departe și chiar a recunoscut că are o nouă relație. Dar cum a reacționat Raluca Pastramă, atunci când Pepe a recunoscut că are pe cineva? Citiți în rândurile de mai jos!

Raluca Pastramă, mesaj după ce Pepe a recunoscut relaţia cu Yasmine

Ei bine, Pepe se pare că iubește din nou. Cântărețul a recunoscut că are o relație cu Yasmine, o tânără foarte frumoasă, pe care o știa de ceva timp. Este make up artist și a cunoscut-o în urmă cu câțiva ani, când l-a machiat pe artist pentru un videoclip. Acum s-au revăzut după atâta timp și și-au dat seama că se potrivesc destul de mult, așa că și-au dat o șansă la fericire.

Pepe are 41 de ani, pe când noua sa iubită are 26 de ani. Yasmine este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Condică, așa că tânăra și-a deschis un salon de make-up în Giurgiu. Lucrează și la domiciliul clientelor sale, pentru 100 de euro. Așadar, fanii lui Pepe au cam fost luați prin surprindere, deoarece se așteptau ca Raluca Pastramă să se afișeze la brațul unui alt bărbat, mai ales că acesta a fost și principalul motiv de divorț, după cum a mărturisit chiar Pepe, care a intrat în posesia unor dovezi care îi arătau că ar fi fost înșelat de soția sa. Dar cel care s-a afișat la braț cu altcineva a fost Pepe.

Raluca Pastrama, mesaj dupa ce Pepe a recunoscut relatia cu Yasmine
Raluca Pastrama, mesaj dupa ce Pepe a recunoscut relatia cu Yasmine

”Ești o femeie frumoasă, deșteaptă și puternică”

În timp ce artistul s-a afișat cu frumoasa Yasmine și se pare că nu se pot scăpa din priviri, ba chiar s-au sărutat pătimaș într-un club din Capitală, Raluca Pastramă a transmis un mesaj foarte puternic. Aceasta a postat recent mai multe fotografii pe Instagram, alături de cele două fiice ale sale.

”Totul meu” este titlul postării în care Raluc Pastramă a publicat trei forografii alături de cele două comori ale sale. Internauții au apreciat fotografiile respective și i-au lăsat mesaje Ralucăi Pastramă în care o felicită pentru mama care este pentru cele două fiice ale sale.

”Esti Superbà,Raluca,iar cele douà frumuseti,asemeni ca Mummy lor”, ”Sunteti superbe! Imi plac rochitele fetelor, imi spui te rog de unde le-ai cumparat?”, ”CAND AI ASA FRUMUSETE DE COPII STI PENTRU CE TRĂIEȘTI IN VIATA SUNT FORTA SI PUTEREA TA .DE TINE CE POT SA SPUN ESTI O FEMEIE FRUMOASA ,DEȘTEAPTĂ SI PUTERNICA .SA ITI DEA DUMNEZEU TOT BINELE DIN LUME .AI TOT RESPECTUL MEU ”. Sunt doar câteva dintre mesajele primite de fosta soție a lui Pepe. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...