Mesajul transmis de Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Fanii au reacționat imediat

Redacția IMPACT 23.05.2020, 14:16
Mesajul transmis de Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Fanii au reacționat imediat

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au semnat un contract de confidențialitate, prin intermediul căruia nici unul nu mai are voie să divulge detalii despre celălalt. Cu toate acestea, după despărțirea de Bianca, afaceristul a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj cu subînțeles.

Ce mesaj a postat Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Afaceristul și Bianca Drăgușanu au dat din nou startul despărților, după două luni de izolare în care fanii nu au mai auzit nimic despre ei. Ei bine, se pare că cei doi nu se mai înțelegeau deloc încă din izolare. Mai mult, se pare că Alex Bodi ar fi înșelat-o din nou pe frumoasa blondină.

Însă, la rândul lui, Alex Bodi dă de înțeles că s-a despărțit de Bianca deoarece ar fi jucat un rol. Așadar, afaceristul nu se simte cu musca pe căciulă pentru despărțire și dă de înțeles că ar fi vina blondinei.

„Știi de ce pot zâmbi mereu? Pentru că adorm împăcat, mă trezesc mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru ce am, respect pe toată lumea, lupt și muncesc pentru familia mea și înfrunt viața fără să trebuiască să joc vreun rol, pentru că sunt propriul regizor al vieții mele!! Țara mea frumoasă!”, a scris Alex Bodi pe pagina sa de Instagram.

alex bodi, mesaj, despartire, bianca dragusanu
Ce mesaj a postat Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Postarea lui Alex Bodi a adunat peste 3.000 de aprecieri și a stârnit mai multe reacții în rândul fanilor. „Bravo ție, meriți o femeie ca tine familistă, părerea mea sunt tot femeie și ce văd eu pe aici nu prea îmi place…”, „Dacă te mai întorci la BIA nu ai demnitate de bărbat”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Imediat după ce s-a terminat carantina, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajale și s-a mutat din vila din Pipera în care locuia cu Bodi, înapoi apartamentul ei din București. Cei doi și-au șters pozele de pe Instagram pe care le aveau împreună și nici nu se mai urmăresc, semn că despărțirea este definitivă.