Mesajul tranșant al lui CTP după declarațiile cancelarului Austriei. „Lovitură de stat în Uniunea Europeană”

Stan Filon 08.12.2022, 08:04
Mesajul tranșant al lui CTP după declarațiile cancelarului Austriei. „Lovitură de stat în Uniunea Europeană”

Cristian Tudor Popescu strigă „Lovitură de stat în Uniunea Europeană!”. Celebrul jurnalist a publicat un text pe Facebook în care își expune punctul de vedere, imediat după ce România s-a văzut respinsă din nou în încercarea sa de a intra în spațiul Schengen. De data aceasta, Austria s-a opus cu vehemență.

Mesajul tranșant al lui CTP după declarațiile cancelarului Austriei

Așadar, Cristian Tudor Popescu tună și fulgeră, după ce România a fost făcută din nou de tot râs în întreaga Uniune Europeană, după ce i-a fost din nou respinsă intrarea în spațiul Schengen. Chiar dacă politicienii de la București anunțau ca sigură aderarea României, iată că Austria le-a dat planurile peste cap. Iată ce a scris Cristian Tudor Popescu, care a vorbit inclusiv despre Adolf Hitler.

„Lovitură de stat în Uniunea Europeană!

Ce fac acum cancelarul Nehammer și partidul său înseamnă, peste jignirea și desconsiderarea României, o lovitură de stat împotriva Uniunii Europene, statul fiind Austria. Comportamentul de Sturmbannführer SS al lui Nehammer, cel care, cu o privire sticloasă, mitraliind cu minciuni și absurdități încremenitoare, calcă România în picioare pentru că poate, este un mesaj de susținere pentru neonaziștii Reichsbürger.

Mesajul transant al lui CTP dupa declaratiile cancelarului Austriei
Mesajul transant al lui CTP dupa declaratiile cancelarului Austriei

„Să ne amintim că Hitler a fost austriac?”

Care tocmai au încercat o lovitură de stat cu asasinate plănuite și ocuparea Parlamentului în Germania. Și pentru întreaga extremă dreaptă xenofobă, anti UE, antidemocrație, pro Putin din Europa. Și un omagiu adus lui Jörg Haider, nazistul care, în urmă cu câțiva ani, a ajuns cu partidul său la guvernare, Austria suportând sancțiuni UE pentru asta.

Să ne amintim că Hitler a fost austriac? Consecințele pentru unitatea europeană încep deja să apară. Bulgaria anunță că, dacă nu va fi primită, va boicota toate hotărârile pe care UE le va lua de acum înainte în problema migranților…”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...