Mesajul tranșant al Iuliei Albu, după ce Andreea Bănică a făcut-o prefăcută, perversă și aiurea în showbiz

Mesajul tranșant al Iuliei Albu, după ce Andreea Bănică a făcut-o prefăcută, perversă și aiurea în showbiz

Iulia Albu a ținut să-i dea replica Andreei Bănică, după ce aceasta a făcut-o „prefăcută” și „perversă”, în direct în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță pe Pro TV. Creatoarea de modă a lansat câteva replici acide și ironice la adresa Andreei.

Reacția Iulie Albu după ce Andreea Bănică a făcut-o prefăcută și perversă

Andreea Bănică a fost invitată recent în emisiune „La Măruță” acolo unde a primit un bilețel în care trebuia să o descrie pe Iulia Albu în trei cuvinte. Potrivit artistei aceasta ar fi: prefăcută, perversă și aiurea în showbiz. Andreea Bănică a explicat și de ce are această părere despre Iulia Albu. Se pare că cele două ar fi fost prietene în trecut, dar creatoarea de modă a trădat-o, motiv pentru care a rupt orice legătură cu aceasta.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a afirmat Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

iulia albu, andreea banica, scandal

Reacția Iulie Albu după ce Andreea Bănică a făcut-o prefăcută și perversă

În replică Iulia Albu i-a transmis în primul rând artistei să nu mai folosească cuvinte al căror sens nu îl știe. Mai mult, aceasta s-a arătat revoltată de faptul că Andreea Bălan a îndrăznit să insinueze că ele ar fi avut o relație de prietenie.

„Pe mine m-a deranjat în primul rând faptul că ea a insinuat că aș fi avut cu ea o relație de prietenie. Știi în atâția ani de când sunt în showbiz am primit mai multe mesaje de la foarte multe persoane…asta nu înseamnă că am fost prietenă. Faptul că să spunem că am fost alături de ea când în acel proiect făcea niște gafe și se stătea foarte mult după filmări…dar dacă eu am fost cumva într-un fel alături de ea a fost pentru că am crezut că merită acest lucru”, a declarat Iulia Albu în direct „La Măruță”.

Scandalul dintre cele două vedete ar fi izbucnit în anul 2018, atunci când Iulia Albu a făcut niște afirmații răutăcioase la televizor la adresa Andreei Bălan. Acum, la doi ani de la incident se pare că conflictul continuă, deoarece mai sunt lucruri care nu s-au spus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI