Mesajul special transmis de antrenorul Mouratoglou de ziua Simonei Halep. Sportiva a fost asaltată de cadouri și urări emoționante

Andra Daoud 27.09.2022, 22:35
Mesajul special transmis de antrenorul Mouratoglou de ziua Simonei Halep. Sportiva a fost asaltată de cadouri și urări emoționante

A fost o zi specială pentru Simona Halep, care și-a serbat ziua de naștere. Sportiva a împlinit 31 de ani și a fost copleșită cu urări, flori și mesaje emoționante, atât din partea familiei și a prietenilor apropiați, cât și din partea celor care o urmăresc. Printre cei care i-au transmis mesaje de ziua ei s-a numărat și antrenorul Patrick Mouratoglou.

Mesajul special pe care l-a primit Simona Halep de ziua ei

Simona Halep a împlinit marți, 27 septembrie, 31 de ani. Sportiva a sărbătorit alături de cei dragi și a primit numeroase urări și mesaje din partea celor care o apreciază. Halep a postat câteva imagini pe rețelele sociale, iar fericirea i se poate citi pe chip. Jucătoarea de tenis nu pare să fie deranjată de faptul că își petrece aniversarea singură, după divorțul recent de Toni Iuruc.

Printre cei care i-au transmis mesaje cu ocazia aniversării se numără și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, cu care s-a speculat că sportiva ar avea o relație mai apropiată decât cea jucătoare-antrenor.

„La mulți ani uneia dintre cele mai inspiraționale jucătoare pe care eu le-am cunoscut”, a scris Mouratoglou pe Instagram, iar Simona Halep a repostat mesajul la ea pe stories. Sportiva a mai publicat câteva fotografii din ziua aniversării, printre care și o poză făcută într-o mașină decapotabilă, dându-le de înțeles celor care o urmăresc că mașina ar fi unul dintre cadourile primite de ziua ei.

Mesajul special transmis de antrenorul Mouratoglou de ziua Simonei Halep. Sportiva a fost asaltată de cadouri și urări emoționante
Mesajul primit de Simona Halep de la Patrick Mouratoglou

A fost un an plin pentru Simona Halep

Simona Halep a încheiat sezonul competițiilor pe 2022, din cauza unei intervenții chirurgicale la nas pe care o amâna de mai multă vreme. În primele 9 luni ale acestui an, Simona Halep a adunat 39 de victorii, 11 înfrângeri și a câștigat două titluri, Melbourne Summer Set 1 și Toronto. De asemenea, a fost aproape de a bifa o nouă prezență în finala de la Wimbledon, fiind însă eliminată în penultimul tur de cea care avea să și câștige turneul de Grand Slam.

Pe plan personal, a fost un an complicat pentru Simona Halep. Sportiva a divorțat recent de Toni Iuruc, cel care îi devenise soț în urmă cu un an. Cei doi au încheiat la notar mariajul, la aproximativ un an de când făcuseră cununia civilă. Cununia religioasă și petrecerea de nuntă erau programate să aibă loc în luna noiembrie, la Sinaia, dar cei doi nu au mai apucat să ajungă în fața altarului, ci au decis să meargă pe drumuri separate.

Urmăriți Impact.ro și pe