Mesajul special al Andrei de Florii! Ce a ținut artista să le spună fanilor

Diana Radu 12.04.2020, 15:50
Mesajul special al Andrei de Florii! Ce a ținut artista să le spună fanilor
Andra le-a transmis fanilor un mesaj special pe pagina sa de Instagram cu ocazia Floriilor. Vedeta se află în izolare alături de familia sa și speră ca România să depășească cu bine această perioadă de pandemie.

Ce mesaj le-a transmis Andra fanilor de Florii

Astăzi, pe 12 aprilie sunt sărbătoriți românii care poartă nume de flori, iar Andra a ținut să le transmită o urare plină de soare și de iubire pe Instagram. Postarea vedetei a adunat peste 28.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive.

„O zi plină de soare în suflet și multă iubire, chiar dacă e transmisă poate doar prin telefon! Dacă va sărbătoriți ziua de nume azi, vă pup cu drag! La mulți ani!”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

andra, mesaj, florii, instagram
Ce mesaj le-a transmis Andra fanilor de Florii

Jurata de la Românii au Talent și-a reprogramat toate concertele și profită de această perioadă de izolare bucurându-se din plin alături de cei doi copii ai săi, Eva și David, împreună cu Cătălin Măruță. Familia Măruță desfășoară tot felul de activități și nu uită să-și țină la curent fanii cu celebrele vloguri ale Evei și ale lui David. Ultimul vlog a fost filmat în mașină în parcare, fără însă ca familia să plece undeva. Bineînțeles, videoclipul a fost un deliciu pentru fani care se bucură de fiecare dată să-i vadă pe cei mici.

„Ne-am jucat de-a vlogul în mașină, dar de data asta… stând pe loc. Stăm acasă, ca toată lumea, dar încercăm să ne distrăm cât mai mult împreună. Eva și David ne-au propus și un joc, iată ce a ieșit!”, și-a anunțat Andra fanii, pe Instagram într-o postare de mai veche.

De asemenea, reamintim faptul că Andra se numără printre artiștii de la noi care s-au implicat financiar în lupta contra pandemiei. Artista a făcut o donație de 20.000 de euro către Spitalului ”Matei Balș” din Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI