Mesajul postat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la comun pe Instagram. Ce au vrut să spună cei doi actori

Iancu Andreea 17.09.2021, 18:56
Mesajul postat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la comun pe Instagram. Ce au vrut să spună cei doi actori

Fanii fostului cuplu format de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost devastați în momentul în care cei doi au anunțat că se despart. Actorii din serialul „Adela”, de la Antena 1, au făcut recent o dezvăluire, după ce au apărut primele zvonuri cu privire la noua relație a Cristinei. Foștii iubiți au postat un mesaj neașteptat la comun, pe conturile de Instagram, reușind să își surprindă admiratorii. Aceștia și-au dorit să facă lumină asupra situației reale din viața lor amoroasă și a relației dintre ei.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mesaj postat la comun pe Instagram

S-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului „Pariu cu viața” și timp de 9 ani au format un cuplu admirat de fanii lor. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman decideau însă să se separe, rămânând totuși într-o relație de prietenie. Timpul petrecut împreună și amintirile au atârnat greu la decizia lor de separare, însă discuțiile dintre ei au dus către această decizie, care a fost luată de comun acord. La doar câteva luni de la despărțire, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au uimit fanii fostului cuplu, cu un mesaj postat la comun pe Instagram.

Totul a pornit de la zvonurile apărute în ultima perioadă cu privire la faptul că fosta iubită a lui Vlad trăiește o nouă poveste de dragoste. Cristina Ciobănașu a apărut în compania unui tânăr, despre care presa a scris să se numește Alexandru Mureșan, actrița postând chiar și o imagine cu tânărul. Pentru că mulți și-au dorit să afle ce părere are Vlad despre această schimbare din viața amoroasă a fostei sale partenere, iar Cristina să confirme noua legătură, fostul cuplu a decis să transmită mesajul lor, la comun. Vlad și Cristina au postat un mesaj pe conturile de Instagram, în care își exprimă părerea cu privire la aceste informații. Aceștia au menționat faptul că sunt în continuare prieteni și se susțin reciproc.

Asta e tot ce trebuie sa stiti, asta e tot ce conteaza: suntem prieteni, lucram impreuna si ne sprijinim in continuare unul pe celalalt (la propriu, dupa cum se vede in poza ?). Suntem liberi sa facem ce vrem, sa fim cu cine vrem si singurii care ne pot judeca suntem noi insine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.

Mesajul postat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram
Cris și noul său iubit, după separarea de Vlad Gherman

Vlad Gherman: „Știam despre relația lui Cris”

După apariția imaginilor și Cris și noul său partener, Vlad Gherman a decis să se filmeze și să își posteze opinia despre situație pe contul său de Youtube. Tânărul actor a recunoscut că știa despre relația fostei sale iubite, aceasta fiind cea care a vorbit cu sinceritate despre această nouă etapă din viața ei.

Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte, a declarat Vlad Gherman pe YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...