Mesajul postat de Anamaria Prodan pe internet. Dezvăluirea pe care o face despre Laurențiu Reghecampf

Anca Manolica 17.08.2022, 17:01
Mesajul postat de Anamaria Prodan pe internet. Dezvăluirea pe care o face despre Laurențiu Reghecampf

Sunt deja luni bune de la izbucnirea scandalului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Și, cu toate că el a ales să își refacă viața alături de o altă femeie, care între timp i-a dăruit și un copil, impresara pare că nu poate să uite prea ușor momentele grele prin care a făcut-o fostul soț să treacă. Ea mai postează din când în când câte un mesaj cu subînțeles despre relația pe care au avut-o cu el.

Anamaria Prodan, mesaj cu trimitere către Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a fost tot timpul o femeie veselă și împlinită, care a avut partea de multe realizări în viață. A devenit una din cele mai de succes femei de sport din România, mai ales după ce a perfectat un transfer record, cu care a dat lovitura în fotbal.

Dacă în ceea ce privește cariera a avut o mulțime de reușite, în plan personal se pare că ultimul an nu i-a adus la fel de multe motive de bucurie. Anunțul că ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, divorțează a șocat pe toată lumea. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se despartă vreodată, pentru că mereu se afișau împreună și arătau cât de mult se iubesc.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii care au fost împreună, dar se pare că sentimentele s-au stins. Acum, antrenorul se bucură de noua sa familie, în timp ce sexy impresara își trăiește viața la maxim prin Dubai, dar și prin țară. Însă, nu poate uita prea ușor momentele grele prin care a trecut în anii în care a trăit alături de soțul ei. Și, când are ocazia, profită și mai scrie câte un mesaj cu trimitere la el, în mediul online.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce dezvăluire a făcut despre fostul soț

După multe zile în care a suferit din cauza separării Laurențiu Reghecampf, Anamaria încearcă acum să se vindece de rănile din trecut. Dar amintirile rămân și nu de puține ori s-a întâmplat să posteze fotografii sau mesaje care fac referire la fostul antrenor de la Craiova. De această dată, ea scris că a realizat că se chinuia să construiască un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care era.

„Am realizat după f mult timp ca eu încercam sa construiesc un bărbat , in timp ce el darama femeia care eram ! Deci ! Capul sus !!! …. Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor. Lăsați in urma raul și zâmbiți caci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează raul din viața și îți da ceva de vis exact așa cum meritati !️ Good Luck all!!!!”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Un spirit feminin, care a trăit mereu într-o lume a bărbaților, impresara încurajează toate femeile să meargă mai departe cu capul sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...