Mesajul pe care l-a transmis Simona Halep pentru fani. A invocat-o pe Maica Tereza

Anca Manolica 21.11.2022, 23:35
Mesajul pe care l-a transmis Simona Halep pentru fani. A invocat-o pe Maica Tereza

De când a izbucnit întregul scandal al dopajului, Simona Halep nu s-a afișat prea mult în public și nici nu a fost prea activă pe rețelele sociale. Suspendată provizoriu din tenis, de către ​Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă, sportiva din Constanța preferă să fie la fel de discretă precum a fost mereu, în timp ce luptă pentru a-și demonstra nevinovăția. Acum, iată că Simo a postat un mesaj plin de speranță pentru urmăritorii săi de pe Instagram.

Mesajul transmis de Simona Halep pentru fani

Fostul lider WTA traversează una dintre cele mai negre perioade din cariera sa de sportiv profesionist. Simo riscă până la 4 ani de suspendare, dacă nu reușește să își demonstreze nevinovăția, iar în această perioadă încearcă să demonstreze în instanță că substanța interzisă a ajuns în corpul ei din greșeală.

Reamintim faptul că tenismena din Constanța a fost acuzată oficial de dopaj după ce a fost testată pozitiv cu substanța Roxadustat, aflată pe lista celor interzise, în timpul turneului de Grand Slam de la US Open. Aceasta a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), în urma controlului antidoping efectuat la US Open 2022.

A invocat-o pe Maica Tereza

Desigur, Simona Halep a a reacționat imediat după aflarea veștii. Aceasta a transmis că nu a luat în mod conștient substanța interzisă și va face tot ce îi va sta în putință pentru a demonstra că a fost un sportiv plin fair-play pe tot parcursul carierei sale. Așadar, în această perioadă ea se concentrează să demonstreze că totul a fost o greșeală.

Dar face totul în liniște, retras, așa cum, de altfel, a preferat mereu să facă lucrurile. Cu toate acestea, după o bună perioadă în care nu a fost mai deloc activă pe rețelele sociale, Simo a postat luni, 21 noiembrie o fotografie pe Instagram cu un mesaj alăturat. Sportiva a ales un citat al Maicii Teresa pentru a le inspira pace și încredere celor care o urmăresc și o apreciază.

„Pacea începe cu un zâmbet – Maica Tereza”, a scris Simona Halep, într-un Story pe Instagram.

Mesajul transmis de Simona Halep / foto: IG
Mesajul transmis de Simona Halep / foto: IG

Simona va fi judecată în prima fază de Sports Revolution, un tribunal independent din Londra. Din păcate, ea riscă o suspendare între doi ani și patru ani.

Citește și: Mesajul care poate fi salvarea Simonei Halep. Toți jucătorii de tenis au putut să-l vadă, e trimis de Agenția pentru Integritate

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...