Mesajul pe care l-a transmis Andra în ziua în care a împlinit 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță. Mihaela Rădulescu a fost încântată

Nicu Stan 11.08.2021, 14:55
Mesajul pe care l-a transmis Andra în ziua în care a împlinit 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță. Mihaela Rădulescu a fost încântată

Mesajul pe care l-a transmis Andra în ziua în care a împlinit 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță. Mihaela Rădulescu a fost încântată și a comentat imediat la postarea cântăreței. Postarea Andrei a strâns zeci de mii de like-uri și mii de comentarii.

Andra și Cătălin Măruță, 13 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis cântăreața cu această ocazie

Andra Măruță a transmis pe rețeaua de socializare un mesaj din care reise că împlinește 13 ani de când este alături de omul de televiziune, Cătălin Măruță.

Încântată de acestă veste Mihalea Rădulescu a comentat la postarea Andrei. Andra Măruță a postat pe Instagram o fotografie în care apare, undeva la mare, alături de Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, Eva și David. În dreptul fotografiei, Andra a scris: ”De 13 ani”.

Postarea Andrei Maruta, dar si comenatriul Mihaelei Radulescu
Postarea Andrei Maruta, dar si comenatriul Mihaelei Radulescu

Postarea Andrei, apreciată și de Mihaela Rădulescu

Postarea Andrei Măruță a făcut peste 48000 de like-uri. De asemenea, printre miile de comentarii se remarcă și cel al Mihaelei Rădulescu.

”Așa începe dragostea… La mulți ani!”, le-a scris Mihalea Rădulescu Andrei și lui Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, dar în același timp au și una dintre cele mai sudate relații.

Catalin Maruță și Andra au devenit un cuplu în 2008, însă se știu cu mult timp înainte. Andra a făcut dezvăluiri de curând și a spus cum a ajuns să formeze un cuplu cu Cătălin Măruță.

Cum s-a cunoscut Andra și Cărălin Măruță

Andra l-a cunoscut pe Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care acesta o modera la TVR 2, ”Tonomatul DP2”.

Andra se afla pe atunci la început de carieră muzicală și era invitată să cânte în emisiunea de pe TVR 2. Astfel, la prima întâlnire, Andra nu a fost deloc impresionată de Cătălin Măruță la prima lor întâlnire. Pe atunci Cătălin Măruță purta părul lung și avea o atitudine mult mai copilaroasă decât cea pe care a dobândit-o peste timp.

Andra nu l-a plăcut pe Măruță cu părul lung

“Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a placut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Dragostea dintre ei a apărut în vara lui 2005 când, la mare, s-au revăzut în aceiași emisiune a lui Măruță. Prezentatorul a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului ca avea atunci doar 19 ani.

Andra este tot ce a visat Cătălin Măruță

”Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra statea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotarată. Cu un geamantan, o veioza și un tablou”, a povestit Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe