Mesajul mamei băiețelului de 8 ani ucis de tată. Ce s-a întâmplat chiar în ziua înmormântării

Diana Dumitrache 03.08.2020, 12:06
Mesajul mamei băiețelului de 8 ani ucis de tată. Ce s-a întâmplat chiar în ziua înmormântării

Mama băiatului de 8 ani ucis cu sânge rece chiar de tatăl său a transmis un mesaj tulburător chiar în ziua în care şi-a înmormântat copilul. Ce s-a întâmplat cu femeia?

Crimă terifiantă! Mesajul transmis de mama îndurerată după înmormântarea băiatului

Trupul micuțului Gyurika a fost găsit de polițiști pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Liţa, Cluj. Acesta îl ucisese cu trei zile înainte și a vorbit cu mama copilului, fosta lui soție, la telefon, despre asta. Marți seara a fost prins, iar ulterior și-a recunoscut vina.

Imediat dupa înmormântare, mama băiatului a transmis un mesaj tulburător. Annamaria Takacs a cerut celor care doresc să aducă un omagiu micuțului să doneze bani pentru orice asociație caritabilă pentru copii.

Mesajul mamei băiețelului de 8 ani ucis de tată. Ce s-a întâmplat chiar în ziua înmormântării
Mesajul mamei băiețelului de 8 ani ucis de tată. Ce s-a întâmplat chiar în ziua înmormântării

„Azi, am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ. Datorită lor o să reușesc să continui. Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii”, a scris pe Facebook femeia îndurerată.

Ce s-a întâmplat cu tatăl criminal după ce a încercat să se sinucidă

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit judecătorilor Tribunalului Cluj acesta este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie în modalitatea omorului calificat.

“La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr.. Iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător. La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean”, au spus magistrații clujeni, potrivit Mediafax.

Bărbatul este în continuare internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență – Secția Chirurgie ATI 1. Aici, primește îngrijiri medicale după o tentativă de suicid. Acesta are plăgi prin înjunghiere, autoagresiune, în zona coastelor, toracelui și la încheieturile de la mâini.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...