Mesajul ciudat al lui Zannidache după ce a câștigat finala Survivor România 2021. ”Simt că încep să miros”

Nicu Stan 11.07.2021, 01:15
Mesajul ciudat al lui Zannidache după ce a câștigat finala Survivor România 2021. ”Simt că încep să miros”

Mesajul lui Zannidache după ce a câștigat finala Survivor România 2021. Marele câștigător al Survivor România 2021, care va pleca acasă cu marele premiu de 50000 de euro a făcut primele declarații.

Ce a spus Zanidache  după ce a câștigat finala Survivor România 2021. Pleacă acasă cu marele premiu de 50. 000 de euro

Mesajul lui Zannidache după ce a câștigat finala Survivor România 2021 a venit imediat după ce acesta a fost desemnat câștigător.

Ce a spus Zannidache după ce a realizat că va pleca acasă din Republica Dominicană cu marele premiu în valoare de 50. 000 de euro.

”Eu nu prea știu să mă bucur și nici să mulțumesc atât de mult. Dar sper că nu ați pierdut timpul alături de mine. Am și transpirat de emoție, simt că încep să miros”, au fost primele cuvinte ale nonoconformistului Zannidache după ce a ridicat trofeul deasupra capului, în hohotele celor prezenți.

Finalistii Survivor Romania 2021
Finalistii Survivor Romania 2021

Zanni, Andrei și Marius, pretendenți la marele premiu Survivor România

Zanni, Andrei și Marius sunt cei trei concurenți care rămăseseră inițial în competiție. Marius a fost primul finalist al Survivor România, al doilea fiind stabilit după competiția dintre Zanni și Andrei.

Cel mai bun a câștigat, acesta fiind Andrei, astfel că marea finală s-a disputat între Marius și Andrei.

Zanni și Andrei și-au ales obiectele la proba finală

De asemenea, Zanni și Andrei au avut posibilitatea de a alege obiectele cu care să arunce la proba de final de la următorul joc. Zanni a ales cercurile, iar Andrei a ales săculeții cu nisip. A fost prima dată când concurenții au avut dreptul să facă această alegere, rezervată doar pentru finaliști.

Andrei și Marius s-a luptat în continuare, iar cel care a pierdut a intra la votul publicului.

Foști concurenți s-au alăturat în finala Survivor România pentru a-i susține pe concurenți

De asemenea, foștii concurenți Survivor România 2021 au venit alături de finaliști pentru a-i susține pe traseu. Toți au fost plini de emoții și au vrut să-i încurajeze pe cei trei ca să dea tot ce au mai bun în ei în marea finală Survivor România 2021.

”Sunt foarte, foarte emoționată. Mă bucur extrem de tare că am reușit să ajungem aici. Sunt atât de mândră de Zanni, nu pot să exprim în cuvinte ceea ce simt.

Ana Porgeas îl susținea pe Zanni

Vreau să spun că-mi doresc din tot sufletul – îmi pare rău, băieți (n.r. Marius și Andrei), știu că ați luptat extrem de mult și voi, dar îmi doresc din tot sufletul să câștige Zanni”, a spus Ana Porgras.

„Am emoții foarte mari, am și răgușit cât am țipat pe drum. Am emoții foarte mari pentru ei, vreau să-i felicit pe toți. Clar sunt doi războinici de-ai mei în finală, dar îmi doresc să câștige care este cel mai bun”, a spus Sorin Pușcașu.

Marius a spus care i s-a părut cel mai echilibrat concurent

De asemenea, în runda de întrebări a fonalei Survivor, Marius a fost întrebat de Elena care i s-a părut cel mai echilibrat concurent, atât în camp, precum și ca sportiv. ”Au fost mai multți, dar cel mai echilibrat mi s-a părut a fi Stalin”, a spus Marius.

De asemenea, în marea finală de sâmbătă seară a Survivor România, cei trei finaliști au fost susținuți în direct de familiile lor.

Cine l-a susținut pe Marius

Marius a fost susținut de mama, mătușa și unchiul lui, iar Andrei de mama și sora lui. Zanni  primit încurajări din partea lui Alex Velea, dar și a prietenilor săi de la studio.

”Acum că s-au terminat traseele pot și eu să mă victimizez. Am la dureri, mă doare spatele. M-am încăpățânat, am jucat. Am strâns toate pastilele pe care mi le-a dat domnul doctor și nu am luat nimic din ce mi-a dat.

Mulți foști concurenți de la Faimoși, prezenți la finala Survivor România 2021

Nu credeam că o să vină atâția din echipa Faimoșilor, credeam că e orgoliul prea mare, dar uite că a venit și Irisha”, a spus Zannidache în cadrul consiliului live.

Urmăriți Impact.ro și pe