Mesajul lui Nicolae Ciucă de Crăciun. Cum a făcut premierul referire la sănătatea românilor

Badea Violeta, Ozana Mazilu 24.12.2021, 22:15
Mesajul lui Nicolae Ciucă de Crăciun. Cum a făcut premierul referire la sănătatea românilor

Înainte de sfânta sărbătoare a Crăciunului, premierul României Nicolae Ciucă a ținut să le transmită un mesaj tuturor Românilor. Oficialul a făcut un apel la responsabilitatea oamenilor și i-a rugat să țină cont de toate măsurile de precauție și regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Iată declarația prim-ministrului României!

Premierul Nicolae Ciucă, mesaj pentru români de sărbători

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a ținut să le transmită tuturor românilor un mesaj de sărbători. A mai rămas foarte puțin până la Crăciun, așa că oficialul nu a ratat ocazia de a le face câteva urări cetățenilor.

„Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni și că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia și cu toți cei dragi.

Sunt momente care ne fac să ne simțim împliniți sufletește și ne dorim să-i știm mereu sănătoși și în siguranță. Ne bucurăm de frumoasele noastre tradiții de Crăciun și ne simțim mai aproape decât oricând de învățăturile creștine despre grija față de aproapele nostru.

Este minunat să dăruim – un gest care înnobilează mai ales atunci când gândurile bune și generozitatea se îndreaptă către oamenii apăsați de neajunsuri, cu care viața a fost mai puțin darnică.”, a transmis premierul Ciucă,potrivit celor de la Digi 24.

Nicolae Ciuca
Nicolae Ciuca

„Să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus”

De asemenea, premierul României Nicolae Ciucă nu a uitat de pandemia de Covid-19, astfel că i-a sfătuit pe cetățeni să fie responsabili și să respecte măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

„Întâmpinăm Crăciunul, și anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toți sănătoși este dorința fiecăruia dintre noi și principala urare pe care le-o transmitem celor dragi.

Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalți, prin responsabilitatea cu care vom înțelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ținut departe de cei dragi!

Să ne bucurăm, împreună, dragi români, de aceste sfinte sărbători! Crăciun fericit!”, a mai transmis premierul Nicolae Ciucă.

Prim-ministrul României a mai precizat că nu are de gând să impună noi măsuri de protecţie sanitară în această perioadă.

Urmăriți Impact.ro și pe