Mesajul lui Dan Petrescu înaintea meciului cu AS Roma: „Trebuie să jucăm până la capăt”

Marian Cărăvan 25.11.2020, 15:19
Mesajul lui Dan Petrescu înaintea meciului cu AS Roma: „Trebuie să jucăm până la capăt”

Dan Petrescu a rămas la CFR Cluj, cu toate că spunea că renunță. În săptămâna meciului cu AS Roma, din Europa League, „Bursucul” a vorbit despre momentele trăite atât ca jucător, cât și ca antrenor. Dan Petrescu a avut și un mesaj înaintea meciului cu AS Roma, programat joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00.

Dan Petrescu a transmis un mesaj înaintea meciului cu AS Roma

CFR Cluj dispută joi seara al patrulea meci din acest sezon în grupele Europa League. În Gruia vine AS Roma, formație care a administrat campioanei României cea mai severă înfrângere de până acum, 5-0. Gruparea din capitala Italiei este lider în Grupa A, cu șapte puncte.

„Când joci cu Roma, e normal ca ea să plece favorită. O șansă avem și trebuie să jucăm până la capăt. Clubul are un spirit, are un nume. Jucătorii stiu să se mobilizeze în aceste meciuri importante. Noi sperăm ca aceste lucruri să se întâmple în continuare și să scoată rezultate favorabile cu adversari mai buni”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Meciul CFR Cluj – AS Roma este joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00. CFR Cluj a înregistrat până acum o victorie (2-0 cu ȚSKA Sofia, în deplasare), un egal (1-1 cu Young Boys Berna, acasă) și o înfrângere (0-5 cu AS Roma, în deplasare). CFR Cluj e pe locul 3, cu 4 puncte, la fel ca și ocupanta poziției secunde, Young Boys.

CFR Cluj joaca din nou in Europa League, in aceasta saptamana
CFR Cluj joaca din nou in Europa League, in aceasta saptamana

Ce șanse are CFR cu AS Roma, în meciul de joi seara

Înaintea partidei de joi seara, din Gruia, AS Roma se confruntă cu probleme serioase de lot. După Federico Fazio, Marash Kumbulla, depistați cu COVID-19, și Gianluca Mancini și Roger Ibanez, accidentați, Roma se pare că l-a pierdut, conform Football Italia, și pe Chris Smalling.

Proaspăt revenit la antrenamentele echipei, Chris Smalling a acuzat o durere la nivelul genunchiului piciorului stâng la o ședință de pregătire. Fundașul britanic a fost nevoit să iasă din antrenament, dar a continuat, la scurt timp, să se pregătească singur.

Astfel, pentru deplasarea de la Cluj AS Roma se va putea baza pe un singur fundaș central de meserie, brazilianul Juan Jesus.

Nici CFR Cluj nu e ocolită de probleme similare. Și la CFR Cluj sunt probleme de lot. Dan Petrescu nu se va putea baza în meciul de joi seara, cu AS Roma, pe Vinicius, Mike Cestor și Billel Omrani, accidentați, și nici pe Ovidiu Hoban și Ciprian Deac, depistați cu COVID-19.

Meciul CFR Cluj – AS Roma va fi joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00.

Urmăriți Impact.ro și pe