Mesajul lui Dan Negru după ce a bătut palma cu Kanal D: „Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași”

Stan Filon, Diana Dumitrache 25.01.2022, 19:05
Mesajul lui Dan Negru după ce a bătut palma cu Kanal D: „Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași”

Dan Negru a vorbit pentru prima dată, după ce a plecat de la Antena 1, televiziunea unde a cunoscut succesul și unde a primit porecla de „rege al revelioanelor”. Celebrul jurnalist nu a vorbit despre motivele pentru care a ales să părăsească Antena 1 și se pare că nici nu vom afla vreodată ce a stat la baza deciziei sale. Jurnalistul a ținut să precizeze că „nu aruncă cu piatra în fântâna din care a băut”. Le-a mulțumit foștilor săi colegi, dar a avut un mesaj special pentru o singură persoană, despre care spune că este unul dintre fondatorii televiziunii moderne.

Iată mesajul lui Dan Negru după ce a bătut palma cu Kanal D

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni ! Mulțumesc pentru toți anii din urmă ! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla “regele audiențelor” le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei.

Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă ! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna “să țintim luna ” “Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”. Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a scris pe Facebook Dan Negru despre plecarea din Antena 1.

Ce mesaj a transmis Dan Negru, dupa ce a plecat din Antena 1
Ce mesaj a transmis Dan Negru, dupa ce a plecat din Antena 1

„Regele revelioanelor”, bătut de Pro TV la trecerea dintre ani

Așadar, Dan Negru a ales să părăsească Antena 1, pentru a merge la Kanal D. Coincidență sau nu, decizia lui Dan Negru vine după ce a pierdut bătălia Revelioanelor cu rivalul Pro TV, după zeci de ani. Celebrul om de televiziune anunțase cu ceva timp înainte de petrecerea de Revelion că va renunța la celebrul concurs cu măști, care a atras ani la rând publicul ca un adevărat magnet.

Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV în fiecare minut, în timp ce emisiunea lui Dan a fost privită de 1,9 milioane de români. Omul de televiziune a avut tăria de caracter să-și felicite sincer adversarul.

Urmăriți Impact.ro și pe