Mesajul emoţionant transmis de Loredana Groza de ziua ei. Câţi ani a împlinit cântăreaţa „mereu tânără”

Ana Anitoiu 10.06.2021, 19:17

Loredana Groza a transmis un mesaj emoționant pe internet, joi, de ziua ei de naștere. Cântăreața a publicat o fotografie provocatoare, s-a semnat cu ”Lori din Onești” și le-a dat fanilor ei câteva sfaturi despre cum să își trăiască viața frumos.

Loredana Groza, mesaj emoționant, de ziua ei

Lângă o fotografie în care a apărut într-o ținută cu un decolteu ce i-a lăsat aproape tot bustul la vedere, Loredana Groza a scris pe internet, de ziua ei, un mesaj emoționant. Cântăreața a împlinit vârsta de 51 de ani și le-a transmis fanilor ei câteva sfaturi.

”Ţi-am spus un milion de poveşti, ţi-am cântat milioane de cântece, te-am iubit de un milion de ori, am plâns şi am râs de un milion de ori. Am mers pe un milion de drumuri, însă niciodată nu mă plictisesc de viaţă. Fiecare secundă e sărbătoare. Nu-ţi pierde timpul cu ura sau invidia. Fiecare zi trebuie să fie ziua ta. Trebuie să fii întotdeauna nou, întotdeauna inocent, întotdeauna fericit, să te naști din nou în fiecare zi și să fii mai bun, mai puternic, mai înțelept, mai fericit. Orice ar fi, nu te opri!”, a scris vedeta.

Mesajul emotionant transmis de Loredana Groza de ziua ei
Loredana Groza

Cum se menține tânără Loredana Groza

La vârsta de 51 de ani, Loredana Groza și-a învățat fanii să se afișeze pe rețelele de socializare în ținute și ipostaze provocatoare. Dacă unii o apreciază pentru felul în care arată în prezent, alții o critică, spunând că și-a făcut prea multe intervenții estetice. Însă, vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că, de fapt, ritualul ei prin care se menține tânără este simplu.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza, pentru Viva!.

Totuși, un medic estetician, Victor Topolov, a dezvăluit la ce trucuri de înfrumusețare ar fi apelat vedeta, de-a lungul timpului. Printre retușurile pe care le-ar avea artista s-ar număra: injecţii cu botox în zona frunţii, a ochilor, a sprâncenelor și a gâtului, precum acid hialuronic pentru cearcăne şi buze. Vezi AICI ce intervenții estetice ar avea Loredana Groza!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...