Mesajul de adio al soției lui Alexandru Arșinel. Ce mărturisire cutremurătoare a făcut Marilena la căpătâiul actorului

Badea Violeta 01.10.2022, 14:29

Alexandru Arșinel a încetat din viață joi, 29 septembrie. Ziua următoare, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului actor a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Imagini pline de tristețe au fost surprinse astăzi, 1 octombrie, acolo. Mii de iubitori ai teatrului și filmului au venit să-și ia adio de la maestru. De la căpătâiul acestuia nu a lipsit nici soția. Iată mesajul de adio al Marilenei Arșinel!

Ce scrie pe coroana de flori depusă de Marilena Arșinel lângă sicriul soțului ei

Vineri, pe data de 30 octombrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase” din Capitală, instituție pe care, de altfel, regretatul actor a și condus-o ani buni.

Toți românii care doresc să își ia rămas bun de la Alexandru Arșinel o pot face astăzi, 1 octombrie. Coșciugul actorului este așezat în foaier, într-un loc special amenajat.

Acolo au început să apară și coroanele de flori. Printre acestea se află și coroana depusă de soția lui Arșinel, Marilena, pe care stă scris „Te voi iubi mereu!” Soția Marilena”.

Citește și Cum se înțelegeau, de fapt, Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Ce se întâmpla de fiecare dată în culisele spectacolelor lor!

Alexandru Arsinel si sotia sa
Alexandru Arsinel si sotia sa

Când va avea loc înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Înmormântarea lui Alexandru Arșinel, care a murit joi, la vârsta de 83 de ani, va avea loc duminică, pe data de 2 octombrie, în jurul orei 12:00, la cimitirul Bellu din București.

Trecerea în neființă a actorului a lăsat în urmă o durere profundă. Foști colegi de breaslă au reacționat la cumplita veste despre moartea lui Alexandru Arșinel.

„Pentru noi a însemnat foarte mult, am mai spus-o. Ca și pentru acest teatru pe care l-am condus exemplar. Cea mai frumoasă amintire cu el vine de la un turneu făcut cu ani în urmă în Spania. Românii așteptau autocarul cu noi cu două, trei ore înainte de spectacol. Și ne-au aplaudat ca la finalul unui show de zile mari. Ne va lipsi enorm…

Ne-a bucurat și pe noi, colegii lor, dar și pe spectatori, de fiecare dată. Am lăsat totul deoparte și ne-am adunat în jurul său, pentru un ultim omagiu. Ar fi trebuit sa joc la Reghin în seara asta, dar lumea va înțelege de ce lipsim…Alexandru Arșinel e acum sus în cer, alături de doamna Stela Popescu, și de alții, și-i bucura pe îngeri. Sper să aibă grijă și de noi, cei rămași pe pământ!”, a declarat Vasile Muraru, în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Citește și Vasile Muraru, ultim omagiu pentru Alexandru Arșinel. Ce amintiri emoționante îl leagă de regretatul actor. „Ne va lipsi enorm” VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...