Mesajul cutremurător trimis de poliţista care s-a împuşcat în cap soţului său. I-a spus tot chiar înainte de a apăsa pe trăgaci

Nicu Stan 20.01.2022, 15:45
Mesajul cutremurător trimis de poliţista care s-a împuşcat în cap soţului său. I-a spus tot chiar înainte de a apăsa pe trăgaci

S-a aflat care este mesajul cutremurător trimis de poliţista care s-a împuşcat în cap soţului său. I-a spus totul chiar înainte de a apăsa pe trăgaci. Adela, poliţista în vârstă de 25 de ani care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare, era căsătorită de doar câteva luni tot cu un polițist.

Mesajul de adio al polițistei care s-a împușcat în cap pentru soțul ei. Ce i-a transmis Adela soțului său, Sorin

S-a aflat că tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații săi ar fi încercat să o ajute, însă totul a fost în zadar. Unul dintre prietenii tinerei polițiste a făcut dezvăluiri despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului.

Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, în care i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar că nu are încotro. După aceasta, polițista și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat încap.

Adela se casatorise in septembrie
Adela se casatorise in septembrie

Soțul disperat a încercat să o sune înapoi, însă nu i s-a mai răspuns

Sorin, bărbatul ei, a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge, din nefericire.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

Soțul polițistei l-a sunat pe șeful acestuia

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Tânăra poliţistă, în vârstă de 25 de ani, ar fi intrat în serviciu miercuri dimineață, având pistolul în dotare, iar în jurul orei 09:40, a intrat în baia gării din Strehaia unde și-a luat viața.

Martorii au auzit zgomotul puternic al armei descărcate

De asemenea, mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în baie, acolo unde au văzut-o pe tânără împuşcată în cap şi plină de sânge. Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de ambulanță.

Din nefericire, personalul de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Adela este a doua poliţistă care îşi pune capăt zilelor cu pistolul din dotare, în ultima lună.

O altă polițistă s-a împușcat în cap. Aceasta era din Brașov

La începutul lunii, o altă poliţistă, din Braşov de data asta, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. În schimb, poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.

Urmăriți Impact.ro și pe