Mesajul cu care Mario Iorgulescu a pus pe jar internetul. Ce dorință ascunsă are fiul fostului șef LPF. „Asta am făcut toată viața și nu mai este cazul”

Stan Filon 29.11.2022, 22:37

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală după ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui tânăr, a revenit în mediul online! Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii profesioniste de Fotbal, spunea că este internat într-o clinică din Italia, însă acum a revenit cu noi amănunte.

Mesajul cu care Mario Iorgulescu a pus pe jar internetul

Mario Iorgulescu a oferit un interviu pentru Antena Stars în care a spus că nu mai suportă singurătatea, așa că și-a făcut cont de Instagram și a reluat cumva relația cu o fostă iubită de-a sa. Între timp, Bianca Marina s-a despărțit de fotbalistul Steliano Filip, cu care are și un copil.

Fiul lui Gino Iorgulescu a declarat că vrea să se căsătorească cu Bianca și să aibă un copil cu ea, însă a spus că va avea grijă și de copilul lui Steliano Filip. A mai spus că nu mai vrea petreceri în club și că ar vrea o familie, însă imediat cum și-a făcut contul de Instagram a postat fotografii din club și cu mașini de lux, chiar dacă sunt mai vechi.

Mesajul cu care Mario Iorgulescu a pus pe jar internetul
Mesajul cu care Mario Iorgulescu a pus pe jar internetul

„I-am scris şi am reluat legătura”

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura.

Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el. Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine.

Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, a spus Mario Iorgulescu.

Bianca încearcă să-i fie alături

Și Bianca Marina pare dispusă să reia povestea de dragoste cu Mario Iorgulescu. Tânăra a spus că vorbește în prezent cu el și că încearcă să-l susțină așa cum poate.

„Eu îl cunosc pe Mario de aproape 10 ani. Ne-am plăcut și am vorbit o perioada după care am rămas in relații bune. În prezent, vorbim și încerc să-i fiu alături, chiar dacă el este în acea clinică. Sunt aproape de el cum pot, însă mai important decât ceea ce se întâmplă între noi este starea lui de sănătate și să treacă peste problemele pe care, din păcate, le are în prezent. Cred în el și știu că are forța, în timp, să poată depăși ceea ce s-a întâmplat. Un lucru important pentru el în aceste momente este liniștea”, a declarat Bianca Marina pentru Cancan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...